Dodaj svoju tvrtku
SIGNUM X D.O.O.

SIGNUM X D.O.O.


Rafaela Levakovića 12a, 10373 Ivanja Reka
Digitalni tisak malog i velikog formata Zagreb | 

SIGNUM X REKLAME & PRINT tvrtka je koja ima dugogodišnje iskustvo u radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe sve poslove vezane za digitalni tisak.

signum77

Digitalni tisak malog i velikog formata Zagreb


Tvrtka SIGNUM X D.O.O. ima tradiciju obiteljskog obrtništva od 1981. godine, a kao kvalitetan i pouzdan partner prepoznata je od strane mnogih hrvatskih tvrtki.

Od idejnog projekta do realizacije proizvoda svaku fazu izrade vizualnog identiteta prate mladi kvalificirani ljudi sa iskustvom.

Tvrtka je opremljena najmodernijim cnc strojevima, strojevima za digitalni tisak te je kao takva u mogućnosti odgovoriti na svaki zahtjev kupca.

CNC izrezivanja i graviranje materijala zahvaljujući svojoj veličini 2,05x6,05m  i iznimnoj preciznosti dopušta  izradu svih oblika vizuala i obradu svih vrsta materijala kao npr. inoxa, aluminija, mesinga, plexiglassa, drva, stiropora, mediapana, iverice itd.

Lasersko izrezivanje i graviranje pruža veliki izbor personaliziranih artikala kao što su vizualne kreacije od plexiglassa za scenografiju te namještaja za kuću i ured, privjeska za apartmane, hotele, natpisne pločice, reklamne stalke i ostalu plexi galanteriju.

Sustav CNC rezanja stiropora u XXL formatu pruža beskonačne mogućnosti izrade nepravilnih oblika, a u kombinaciji CNC graviranjem izradu najsloženijih 3D objekta i njihovih kalupa za izradu.

Digitalni tisak na bazi eco solventnih i UV boja te formati produciranja na pločaste materijale u formatu 2,4x3.05m i debljine do 50 mm, te tiskom na sve vrste materijala karton, plastika, drvo, staklo, aluminij, dibond itd... pruža velike mogućnosti u postizanju najzahtjevnijih zadataka u procesu proizvodnje.

SIGNUM X je zastupnik za T3 AIRFRAME vrhunske expo sustave za sajamske i ostale prezentacijske, te marketinške djelatnosti.

T3 AIRFRAME sustavi su sustavi koji se odlikuju specifičnošću u čijoj montaži nije potreban nikakav alat, te su stoga jedni od vodećih na europskom tržištu.

Obzirom na samostalno posjedovanje digitalnih strojeva za produkciju tiska na eko solventnoj i UV tehnologiji u mogućnosti su izrade svih potrebnih vizuala za njih, ugradnje rasvjetnih tijela u svrhu bolje prezentacije Vašeg proizvoda, i montaže istih na području cijele Europe.

U mogućnosti smo otisnuti najmodernijom UV tehnologijom na sve vrste materijal do debljine 50 mm, te također klasičnim solventnim tiskom.

SIGNUM X je zastupnik tvrtke Bordeaux iz Izraela koja je vodeći europski proizvođač zamjenskih solventni, eco slovent i UV boja za digitalne printere, prodaju led programa V-TAC, te prodaju PVC folija za digitalni tisak Njemačkog proizvođača Intercoat.

Digitalni tisak malog i velikog formata dio je onoga što na raspolaganju ima tvrtka SIGNUM X D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.
 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr