SIGNUM X D.O.O.

Digitalni tisak malog i velikog formata Zagreb

Podjeli tvrtku:
SIGNUM X D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Rafaela Levakovića 12a, 10373, Ivanja Reka

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

O tvrtki

Digitalni tisak malog i velikog formata Zagreb | 

SIGNUM X REKLAME & PRINT tvrtka je koja ima dugogodišnje iskustvo u radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe sve poslove vezane za digitalni tisak.

signum77

Digitalni tisak malog i velikog formata Zagreb


Tvrtka SIGNUM X D.O.O. ima tradiciju obiteljskog obrtništva od 1981. godine, a kao kvalitetan i pouzdan partner prepoznata je od strane mnogih hrvatskih tvrtki.

Od idejnog projekta do realizacije proizvoda svaku fazu izrade vizualnog identiteta prate mladi kvalificirani ljudi sa iskustvom.

Tvrtka je opremljena najmodernijim cnc strojevima, strojevima za digitalni tisak te je kao takva u mogućnosti odgovoriti na svaki zahtjev kupca.

CNC izrezivanja i graviranje materijala zahvaljujući svojoj veličini 2,05x6,05m  i iznimnoj preciznosti dopušta  izradu svih oblika vizuala i obradu svih vrsta materijala kao npr. inoxa, aluminija, mesinga, plexiglassa, drva, stiropora, mediapana, iverice itd.

Lasersko izrezivanje i graviranje pruža veliki izbor personaliziranih artikala kao što su vizualne kreacije od plexiglassa za scenografiju te namještaja za kuću i ured, privjeska za apartmane, hotele, natpisne pločice, reklamne stalke i ostalu plexi galanteriju.

Sustav CNC rezanja stiropora u XXL formatu pruža beskonačne mogućnosti izrade nepravilnih oblika, a u kombinaciji CNC graviranjem izradu najsloženijih 3D objekta i njihovih kalupa za izradu.

Digitalni tisak na bazi eco solventnih i UV boja te formati produciranja na pločaste materijale u formatu 2,4x3.05m i debljine do 50 mm, te tiskom na sve vrste materijala karton, plastika, drvo, staklo, aluminij, dibond itd... pruža velike mogućnosti u postizanju najzahtjevnijih zadataka u procesu proizvodnje.

SIGNUM X je zastupnik za T3 AIRFRAME vrhunske expo sustave za sajamske i ostale prezentacijske, te marketinške djelatnosti.

T3 AIRFRAME sustavi su sustavi koji se odlikuju specifičnošću u čijoj montaži nije potreban nikakav alat, te su stoga jedni od vodećih na europskom tržištu.

Obzirom na samostalno posjedovanje digitalnih strojeva za produkciju tiska na eko solventnoj i UV tehnologiji u mogućnosti su izrade svih potrebnih vizuala za njih, ugradnje rasvjetnih tijela u svrhu bolje prezentacije Vašeg proizvoda, i montaže istih na području cijele Europe.

U mogućnosti smo otisnuti najmodernijom UV tehnologijom na sve vrste materijal do debljine 50 mm, te također klasičnim solventnim tiskom.

SIGNUM X je zastupnik tvrtke Bordeaux iz Izraela koja je vodeći europski proizvođač zamjenskih solventni, eco slovent i UV boja za digitalne printere, prodaju led programa V-TAC, te prodaju PVC folija za digitalni tisak Njemačkog proizvođača Intercoat.

Digitalni tisak malog i velikog formata dio je onoga što na raspolaganju ima tvrtka SIGNUM X D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Upiti (0)

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.


Komentari (0)

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:

Slične tvrtke

ARGER GRADITELJSTVO D.O.O.

Kompletni građevinski radovi u visokogradnji te grubi radovi Kostrena Rijeka

Sveta Lucija 51/1, 51221 Kostrena

MAX STUDIO, OBRT ZA TRGOVINU

Odjeća za bebe, djecu i odrasle, Rijeka

Nikole Tesle 1, 51000 Rijeka

Ž & D PLAST

Izrada pogrebne opreme, trgovina pogrebnom opremom Osijek

Sljemenska 30 A, 31000 Osijek

OBRT ZA INTELEKTUALNE USLUGE LIBER VL. SONJA JURIĆ

Sudski tumač i prevoditelj za njemački jezik u Rijeci

Vozišće 19, 51216 Viškovo

NAKIĆ KAMEN

Obrada kamena, klupica, gazišta i svega od kamena, Biograd na moru, Hrvatska

Moslovačka 1, 23210 Biograd na Moru