Dodaj svoju tvrtku
Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, fumigacija Osijek, Virovitica | 

Tvrtka ASANATOR D.O.O. uspješno posluje od 1991. godine, a kod velikog broja klijenata prepoznata je po visokoj kvaliteti svojih usluga.

Provodi dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju i fumigaciju uglavnom na području Osječko-baranjske županije, Virovitičko-podravske županije i šire.
Deratizacija,dezinsekcija,dezinfekcija,fumigacijaOsijek,Virovitica2

Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, fumigacija Osijek, Virovitica

S dugom tradicijom tvrtka ASANATOR d.o.o. stekla je znanje i stručnost u suzbijanju glodavaca, insekata i štetnih mikroorganizama.

Tvrtka ASANATOR D.O.O. kao primarnu djelatnost navodi dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju i fumigaciju od davne 1991. godine. Tvrtka se nalazi u Osijeku, a svoju djelatnost provodi uglavnom na području Osječko-baranjske županije, Virovitičko-podravske županije i šire.

Riješite se neželjenih gostiju, štetočina koji štete Vašem zdravlju, domu i smetaju u svakodnevnom životu. Za pomoć i rješenje, obratite se tvrtki ASANATOR D.O.O.

Deratizacija, dezinsekcija, dezinfekcija te fumigacija usluge su koje nudi tvrtka ASANATOR D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  08-16

 • uto

  08-16

 • sri

  08-16

 • čet

  08-16

 • pet

  08-16

 • sub

  /

 • ned

  /

AGROMES D.O.O.Trg kralja Tomislava 14,PITOMAČA

Trebali bi uslugu Fumigaciju Suncokreta oko 40 t.Suncokret se nalazi u Silosu u Pitomači Pavleka Miškine 94.vl.Široki Branko.Molim Vas da mi pošaljete ponudu ili me kontaktirate na telefon ili Email.Pozdrav!


Lazić

Poštovani, tvrtka smo Iz Vraneševaca, pored Slatine, koja se bavi proizvodnjom hrane. Molim Vašu ponudu za DDD. Naravno, molim da mi ovim putem javite koje su Vam informacije o poduzeću potrebne za sastavljane ponude. Hvala! Srdačan pozdrav, Vanja Lazić Organica Vita www.organica-vita.com


.

Postovanje, Vlasnik sam Caffe i night bar "Gambimo" iu Slatine. Sanitarnim inspekcijskim nadzorom obavjesteni smo da moramo napraviti deratizaciju u istom. Unaprijed hvala. Lp


usluga deratizacije

Vlasnica sam male trgovine u Čemernici ul. Zagrebačka 23 po zakonu bih trebala imati dva puta godišnje deratizaciju pa vas molim da mi odgovorite kad ste na našem području i cijena takve usluge me zanima.


Zamolba za ponudom

Poštovani! Molimo ponudu za Vaše usluge dezinsekcije i deratizacije na lokaciji naše škole.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr