Dodaj svoju tvrtku
MALI MEDO, OBRT ZA ČUVANJE DJECE

MALI MEDO, OBRT ZA ČUVANJE DJECE


POLJSKI PUT 2, 10430 Domaslovec

Čuvanje djece, Samobor, Sveta Nedelja |


MALI MEDO, OBRT ZA ČUVANJE DJECE obrt je osnovan 2017. godine u Domaslovcu, na području Zagrebačke županije.

Obrt kao primarno ističe pružanje usluga čuvanja djece i predškolskog obrazovanja. Za budućnost Vaših najmlađih, ovo je najbolji korak koji možete napraviti.

medo-naslovna

Čuvanje djece, Samobor, Sveta Nedelja

OBRT ZA ČUVANJE DJECE MALI MEDO specijaliziran je za pružanje usluga brige i skrbi za djecu od navršenih godinu dana života pa sve do polaska u školu. Visokoobrazovan i stručan kadar pedagoga i teta čuvalica s velikim entuzijazmom marljivo stvara optimalne uvjete za rast i razvoj svakog djeteta.

Skupine djece su manje no što je to uobičajeno u državnim vrtićima, stoga je moguć poptuno individualizirani pristup svakom djetetu, ovisno o njegovim potrebama i poštujući razlike svakog djeteta, kao individue.

Kapaciteti su do 12 djece od jasličke do predškolske dobi

Velika pažnja posvećena je učenju uz igru i cjelokupnom socio-emocionalnom razvoju djeteta.

Prehrana je pak u potpunosti prilagođena zdravom razvoju djeteta, uravnotežena i nutricionistički vrijedna.

Odrastanje uz igru i smijeh - to je MALI MEDO.

Za sretnije djetinjstvo tu je MALI MEDO!


Kad djecu čuva Mali Medo  

MALI MEDO, obrt za čuvanje djece, pruža kvalitetne i vesele usluge čuvanja djece jasličke dobi pa sve do pred školske klupe.

Mnogo manje grupe no što je to slučaj sa državnim vrtićima otvaraju prostor individualnom pristupu svakom djetetu, a posebna pažnja poklonjena je emocionalnom razvoju djeteta te socijalizaciji i učenju kroz igru.

Cilj programa je pripremiti mališane na buduće životne izazove, za školske klupe, te udariti temelje, uz pomoć brižnih roditelja, zdravom i balansiranom sazrijevanju.

Prostor je moderno uređen, sa svim šarolikim predmetima, pomagalima, knjigama i igračkama koje su potrebne za zdrav razvoj djeteta.

Educirani djelatnici specijalizirani za predškolski odgoj, svojim znanjem, brigom i trudom, osvojili su srca mališana i njihovih roditelja.

Usluge brige i skrbi o djeci od jasličke dobi pa do kretanja u školu ono je što u svojoj ponudi ima OBRT ZA ČUVANJE DJECE MALI MEDO.

Obratite se s punim povjerenjem.

Za sve dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit

Pozdrav. Ja sam iz Srrmca, nedavno smo se doselili i imam cetvero djece, od roga je najstarija u predskolskom vrticu. Zanima.me da li cuvanje kod vas moze biti i individualno npr. 2 x tjedno po 4,5 h ili ste bas na principu kao i drzavni vrtici?


čuvanje djeca

Dobra dan, htio sam se pitati je li imate dva slobodne za čuvanje djece. Kćerke imaju 1,5 i 4 godina. Kad da - kada bi smo se mogli naći? Hvala Michal


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr