Dodaj svoju tvrtku

Bike tour Dalmacija |


HOTEL ALKAR SINJ prepoznat je primarno po visokoj kvaliteti svojih usluga.

Osim samog smještaja, na raspolaganju ima i velik broj popratnih aktivnosti.

biketour11111

Bike tour Dalmacija

HOTEL ALKAR SINJ vrhunski je hotel smješten u samom Sinju, na području Splitsko-dalmatinske županije.Djeluje od 1992. godine.

Gostima je na raspolaganju velik broj aktivnosti, među njima i najam bicikala za nezaboravne izlete.

Biciklistička avantura prolazi povijesnim stazama Rimljana, kao i izvorom rijeke Cetine.

Tura uključuje tri povijesna grada - Sinj, Vrliku i Trilj. Sve se odvija pod vodstvom profesionalaca s bogatim iskustvom u radu, a oprema Vam je također na raspolaganju.

biketour22222

Istraživanje buggy vozilima

Buggy vozila sve su popularniji način obilaska nepristupačnog terena. HOTEL ALKAR na raspolaganju ima organizirane ture buggy vozilima.

Na raspolaganju Vam je kompletna oprema, a sve što trebate imati je vozačka dozvola B kategorije. Gosti na ovaj način imaju jedinstvenu priliku obilaska krških terena, prekrasnog kanjona rijeke Cetine, kao i planina i jezera koja okružuju hotel. 

biketour33333

Izleti u prirodu kajakom

Veslanje kajacima na rijeci Cetini jedna je od najpopularnijih aktivnosti svih pustolova koji se zateknu u ovom kraju. Uz iskusnog instruktora imate priliku doživjeti netaknute dijelove prirode Dalmatinske Zagore.

U ponudi izleta posebno se izdvaja kajak-kanu noćna safari avantura. Ova pustolovina kreće u zalazak sunca, veslanjem kajacima na prekrasnim jezerom.

biketour44444

Planinarenje netaknutom prirodom

Svoj boravak u hotelu možete iskoristiti za uspon na vrh Mosora koji je smješten na 1339 metara nadmorske visine. Jedna od opcija je i planinarenje na vrh Peruna planine, na 533 metra.

U dogovoru s vodičem možete odabrati kojim ćete rutama krenuti, a on će Vas najbolje savjetovati kada je u pitanju težina određene rute.

Neke od planina koje možete posjetiti u okruženju hotela su i: 

 • Svilaja (1508 m)
 • Visoka (892 m)
 • Dinara (1831 m)

biketour55555

Adrenalinski zip line

U sklopu ponude izletišta Podstrana, nalazi se zip line, na sajli dugoj 200 metara. Sva potrebna oprema i stručno osoblje su Vam na raspolaganju.

Sam spust traje petnaestak sekundi, i garantira Vam nalet adrenalina, nakon kojeg ćete biti spremni za sve ostale aktivnosti koje su Vam na raspolaganju.

biketour66666

Svečanosti u prekrasnom ambijentu

HOTEL ALKAR za svoje goste može organizirati i razne svečanosti, a na raspolaganju je i velika sala za vjenčanja.

Sala može primiti od 100 do čak 320 osoba, a za sve detalje pobrinuti će se stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u radu. Možete biti sigurni kako će Vam priuštiti nezaboravno iskustvo!

Bike tour samo je jedna od niza aktivnosti koju na raspolaganju ima HOTEL ALKAR kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.
 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr