Dodaj svoju tvrtku
MEŽNAR, GRAĐEVINSKE USLUGE u Karlovcu bave se asfaltiranjem i izgradnjom prometnica na području cijele Hrvatske.

Asfalt se koristi za gradnju cesta u velikom brojuzbog nekoliko razloga popularan materijal zbog prednosti u cijeni i specifičnim karakteristikama. Veže se prirodan asfalt s katranom te koristiti za prekrivanje cesta.

U posljednje vrijeme koristi se bitumen(ostatak od rafinacije iz nafte) kao zamjena za prirodni asfalt u asfaltiranju tako su poboljšana svojstva podnosi nepovoljna opterećenja i vremenske uvjete te nudi trajnost.

Dugogodišnja tradicija omogućava svakodnevno nove izazove uz bogata znanja i iskustva, te ih primjenjujemo na novim projektima !

Asfalt Karlovac

Za detaljnije informacije se obratite na navedene kontakte.
 • pon

  7-15

 • uto

  7-15

 • sri

  7-15

 • čet

  7-15

 • pet

  7-15

 • sub

  /

 • ned

  /

Asfaltiranje dvorista i prilaza

Zanima me cijena asfaLtiranja dvorista i prilaza od cca 450m2. Podloga je frezani asfalt i povrsina je omeđena rubnjacima. Lokacija je Pisarovina.


Klošter 6 8332 Gradac Slovenija

Pozdrav mene interesuje dali pravite izkope, asfaltiranje u Sloveniji,od Karlovca cca 40 km, ja bih trebao izkop oko 200 kvadrata 50 -60 cm , nasip tampona grubog i finog, i asfalt oko 300 kvadrata 5 cm +3 cm, i postavi ribnike, ako je mogoče cijena tampona,cijena asfalta... hvala i lep pozdrav


Asfaltiranje dvorišta

Molim Vas vašu ponudu za asfaltiranje cca 200 m2 dvorišta sa grubim i finim slojem. Podloga je tampon debljine 20-30 cm postavljen na tvrdu podlogu pred 12 godina. Lokacija Turanj, Karlovac. Unaprijed hvala!


Novo mesto

Zdravo, Ja imam eno pitanje in sicer ce radite tudi izven Hrvacke imam za narediti 150 m2 asfalta z vso pripravo terena! Hvala za odgovor


Asfaltiranje prilaza do garaza odnosno kuce

Postovani, Zanima me asfaltiranje prilaza do kuce i da li bi zbog 60 kvadrata uopce dolazili na Zumberak, kraj Vivodine? Osim toga moze li se s Vama dogovoriti placanje na nekoliko rata? S postovanjem, Mario Badovinac


Asfaltiranje pristupnog puta

Poštovani, zanima me koliko bi došlo asfaltiranje pristupnog puta cca 300 m2. Hvala


Grubo asfaltiranje prekopa ceste

Treba asfaltirati grubo prekop ceste u Novalji na Pagu površine oko 100 do 120 kvadrata i puta od navedene ceste do dvorišta površine oko 60 kvadrata, sveukupne površine oko 170 kvadrata. Posao treba biti završen prije početka turističke sezone. L.p. Daniel Srša


cesta 2.grupe odredov 27,1295 ivančna Gorica,Slovenija

Poštovani, zanima me koliko bi došlo cijena safalta u Sloveniji među Novega mesta i Ljubljane Površina je približno 1200 m2. U pričekuvanju na vaš odgovor lijepo pozdravljamo!


Asfaltiranje dvorista

Molim vas da mi odgovorite kolika je cijena asfaltiranja dvorista od cca 260 m2.


Asvalt

Postovani zanima me cijena asvalta po 1m2 ?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr