Dodaj svoju tvrtku

Adaptacije Dražice, Rijeka |


ZT GRADNJA J.D.O.O. mlado je poduzeće, ali s djelatnicima s višegodišnjim radnim iskustvom. Nude usluge hidroizolacija (pozitivne i negativne hidroizolacije, prodiranje podzemnih voda). 

Adapcije su dio ponude tvrtke ZT GRADNJA J.D.O.O.

AdaptacijeDražice,Rijeka1

Adaptacije Dražice, Rijeka

Obavljaju krovopokrivačke radove (izrada i sanacija krovova) i adaptacije kuća i stanova (soboslikarski, zidarski radovi, suha gradnja, izrada knaufa, podopolagački radovi, elektroinstalaterski i vodoinstalaterski radovi), te sisteme odvodnje i kanalizacija.

Moguć je i dogovor ključ u ruke. Svi radovi se obavljaju kvalitetno u skladu s normama. Zadovoljstvo svakog klijenta je zajamčeno!

Djeluju na području Primorsko-goranske županije.

Velik broj njihovih dosadašnjih zadovoljnih klijenata svakako je njihova najbolja preporuka.

Adaptacije su tek jedna od usluga koje Vam nudi ZT GRADNJA J.D.O.O. te im se obratite s povjerenjem.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  -

 • uto

  -

 • sri

  Po potrebi / po dogovoru

 • čet

  Po potrebi / po dogovoru

 • pet

  Po potrebi / po dogovoru

 • sub

  Po potrebi / po dogovoru

 • ned

  Po potrebi / po dogovoru

Adaptacija

Možete nas kontaktirati ukoliko vam je potrebna ponuda za adaptaciju. Lp 0915022600


Adaptacija stana

Poštovani, Imam pitanje u vezi adaptacije stana u visokom potkrovlju u mjestu Brestova (nedaleko Brseča). Naime, navedeni prostor uredio bi za apartman koji bi se ljeti iznajmljivao. Prostor se nalazi u visokom potkrovlju, pravokutnog je oblika (8,80m x 11,30m) ukupne je površine 100-njak m2, te se sastoji od 6 jednakih prostorija (3 sa svake strane, a kroz sredinu prolazi hodnik). Trenutno se u navedenom prostoru nalaze samo goli zidovi (cigla), voda i struja su provučene iz prizemnog stana te imaju mogućnost razvlačenja po čitavom prostoru. Ideja je da se iz navedenih 6 prostorija, tri izvedu za spavaće sobe, jedna za kupaonu sa odvojenim wc-om sa posebnim ulazom, te preostale dvije za kuhinju sa blagovaonom i dnevni boravak. Također, bitno je za napomenuti da izvedba radova nije hitna, tj. okvirni rok bi bio 6-9 mjeseci. Ukoliko želite mogu Vam poslati slike, tlocrt sa mjerama i okvirni troškovnik Unaprijed zahvaljujemo na odgovoru! Lp


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr