Dodaj svoju tvrtku
Vučna služba Zadar

JUKA J.D.O.O.


Molatska ulica 29, 23000 Zadar

Vučna služba Zadar ~ JUKA J.D.O.O. mlado je poduzeće s velikim ambicijama, u potpunosti predano pružanju najkvalitetnijih usluga svojim klijentima. Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge pomoći na cesti. Iako je riječ o novoosnovanoj tvrtki, velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoku kvalitetu njihovog rada.


Vucna_sluzba_Zadar

Vučna služba Zadar

Tvrtka JUKA J.D.O.O. sjedište ima na području grada Zadra, a svoje usluge pruža diljem Zadarske županije. S poslovanjem je započela 2018. godine.

Primarna djelatnost obuhvaća usluge pomoći na cesti i vučne službe, koje obavlja kvalitetno i pouzdano, kao i ono najvažnije - u rekordno kratkom roku dolaze na Vašu lokaciju. Svoje usluge pružaju bez obzira na uvjete na cestama.

Na raspolaganju imaju vrhunska vozila i mehanizaciju, a ponose se i svojim timom stručnih djelatnika koji su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju.

Najbrža usluga u svim uvjetima

JUKA J.D.O.O. tvrtka je koja od samog starta njeguje kvalitetan odnos sa svojim klijentima, pružajući im usluge visoke kvalitete po pristupačnim cijenama.

Vozila koja imaju na raspolaganju bogato su opremljena kako bi mogla obaviti kvalitetan posao u svim vremenskim uvjetima i na svim lokacijama diljem Zadarske županije, prema potrebi i šire.

Trude se pravovremeno reagirati na svaki poziv te u najkraćem mogućem roku biti na mjestu intervencije.

Stručni djelatnici će Vam, osim pomoći i uklanjanja vozila s ceste, biti na raspolaganju za sve savjete vezane za popravak.

Vučna služba samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka JUKA J.D.O.O. čijim se djelatnicima s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedeni broj.


 • pon

  00-24 h

 • uto

  00-24 h

 • sri

  00-24 h

 • čet

  00-24 h

 • pet

  00-24 h

 • sub

  00-24 h

 • ned

  00-24 h

prijevoz

poštovani, trebam prijevoz kamp prikolice 5,3 m Adria, iz Šimuna do Novalje. Nije registrirana, i namijenjena je za kamp, a ne vuču po cesti. Vrijeme subota od 10 dalje. Hvala na odgovoru


Šlep

Kolika bi cjena bila iz zadra do splita? Hvala


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr