Dodaj svoju tvrtku

Uvezivanje knjige, restauracija starih knjiga te kartonaža Zagreb


MK KNJIGOVEŽNICA I KARTONAŽA tvrtka je koja posluje od 1989. godine i pruža sve usluge vezane uz knjigovezačke radove.

Rade restauraciju starih knjiga sa laminacijom (zaštita specijalnom folijom nanesena vrućim postupkom), popravke i uveze starih knjiga, časopisa i novina, te klasične uveze nove građe.

Uvezivanjeknjiga,restauracijastarihknjigatekartonaža,Zagreb2

Uvezivanje knjige, restauracija starih knjiga te kartonaža Zagreb

Na sve uvezane knjige u mogućnosti su otisnuti naslov u zlatu ili drugim bojama. Rade i specijalne uveze u kožu ili polukožu sa francuskim hrptom.

Za restauraciju stare građe zadužen je restaurator tehničar s dozvolom za rad na restauriranju arhivske i knjižne građe te umjetnina na papiru od Ministarstva kulture.

Sve knjige šivaju na ruku te popravljaju specijalnim materijalima predviđenim u tu svrhu.

Za restauraciju papira (knjiga) koriste samo bezkiselinske materijale od provjerenih dobavljača kao što je Neschenov filmoplas, Japanski papir (Japiko) i slično. Sav materijal je pohranjem u specijalnom regalu, gdje je zaštićen od utjecaja svjetla, prašine i drugih oštećenja.

Ponosni smo, što se možemo pohvaliti dugogodišnjom suradnjom s mnogim zagrebački kulturološkim ustanovama kao što su Muzej za umjetnost i obrt, Etnografski muzej, HAZU, Knjižnice grada Zagreba, Filozofski fakultet, Tekstilno-tehnološkim fakultet.

Uvezivanje knjiga, restauracija starih knjiga te kartonaža, usluge su koje pruža MK KNJIGOVEŽNICA I KARTONAŽA.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se javite na kontakt brojeve.

 • pon

  8-15:30h

 • uto

  8-15:30h

 • sri

  8-15:30h

 • čet

  8-15:30h

 • pet

  8-15:30h

 • sub

  /

 • ned

  /

vijenac knjiga 1895 god

imam staru knjigu vijenac od 1895 godine i svi listovi su na mjestu .znači nije totalni raspad ali su jako krhki pa se uopšte bojim otvarat jer pucaju ili napucavaju neke stranice knjiga ima 834stranica i trebalo bi je cjelu restuirat pa bih pitao kolika bi bila cjena tog posla da znam dal mi se isplati i jesam li u mogučnosti to financijski platit


grčko-hrvatski rječnik; priredio Senc

Poštovani, zanima me cijena uvezivanje rječnika. Rječnik ima nešto preko tisuću stranica. Trenutno stanje je loše, ali ne i katastrofalno. Veliki dio knjige je u komadu, ali postoji i jako veliki broj stranica koji se otinuo te postoji i par cjelina koje su se otkinule od ostatka knjige. Unaprijed hvala na odgovoru.


Taraba

Poštovani, imam riječnik od Bratoljuba Klaica komu je uvez u losem stanju, Da li ste u mogučnosti popraviti isti. Ako jeste molim ponudu na mail. Krunislav Taraba L.P.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr