KRABAT J.D.O.O.

Usluge organizacije seminara i team building Jezernice

Podjeli tvrtku:

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  po dogovoru
 • utorak
  po dogovoru
 • srijeda
  po dogovoru
 • četvrtak
  po dogovoru
 • petak
  po dogovoru
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

O tvrtki

Usluge organizacije seminara i team building Jezernice |


Country security and business academy

 

Jedinstvena Country security and business akademija spoj je poslovne i samozaštitne edukacije, a odvija se u prekrasnom prirodnom ambijentu Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje. 

 

O ambijentu


Područje Žumberka i samoborskog gorja nalazi se nadomak Zagreba, a opet dovoljno daleko da pobjegnete od vreve grada i spojite se sa netaknutom prirodom. Među vrijednim ekološkim obilježjima, u prekrasnom krajoliku i kulturno-povijesnim vrijednostima, susrest ćete se i sa znanstvenim, kulturnim, odgojno-obrazovnim i rekreativnim elementima. Prirodne i kulturne vrijednosti ovog kraja nešto su što što vrijedi istražiti.

 

O Country security and business akademiji

 

Ovaj jedinstveni oblik edukacije i rekreacije nastao je kao produkt dugogodišnje karijere Monike Šajatović Bračika koja se nakon života u inozemstvu odlučila vratiti u Hrvatsku i napraviti spoj svojih stručnih znanja i prekrasne prirode u koju je i sama zaljubljenica. 

 

CSBA sastoji se od tri segmenta.

 

Prvi je namijenjen poslovnim ženama koje žele unaprijediti svoje liderske i menadžerske sposobnosti.

Sastoji se od dijela koji se odnosi na komunikacijske sposobnosti, što podrazumijeva vještine pregovaranja, izrade učinkovitih prezentacija, neverbalnu komunikaciju te od motivacijskih treninga u divljoj prirodi, koji će unaprijediti samopouzdanje, odlučnost i zdravlje sudionica te ih povezati s njihovim unutarnjim svijetom. 

Drugi segment namijenjen je onima kojima je potrebna veća mjera sigurnosti i zaštite (za  vlasnike i direktore tvrtki, političare i VIP osobe) ili pak za one koji se žele osjećati sigurno,  primjenjujući stečeno znanje. 

Riječ je o edukaciji samozaštitnog ponašanja, s naglaskom na korporativne sigurnosti i opću sigurnosnu kulturu s fokusom na prepoznavanje opasnosti.

Treći segment vezan je za organizaciju Team Buildinga s konjima, kako biste vi i vaši zaposlenici u jedinstvenom prirodnom ozračju, uz pomoć ovih plemenitih životinja, stekli nove spoznaje, napunili baterije i spremno krenuli u nove poslovne pobjede. 


Naš tim


Osnivačica CSBA Monika Bračika Šajatović 

 

Moniku Bračika Šajatović živjela je i radila u Njemačkoj, Dubaiju, Sloveniji, a djelovala i na području Japana, Indije, SAD-a  kao menadžer prodaje u vrlo zahtjevnoj i složenoj industriji elektronike i elektrotehnike. Sva ta iskustva učinila  su je osobom bogatog i raznolikog znanja koje želi primijeniti i oplemeniti u Žumberku, kraju njenih korijena, njenog sveukupnog habitusa i osobnosti.

Poslovni partneri BMW, B/S/H, ABB, Liebherr i mnogi drugi zvučni brendovi, profilirali su je kao vještog i uspješnog menadžera koji postiže zavidne rezultate, kako u vrijeme procvata gospodarstva, tako i periodima teške ekonomske krize, stoga, ne čudi što se njeno ime nalazi u mnogim prestižnijim svjetskim Headhunter bazama.

Kao predavač na brojnim seminarima o temama prodaje, prodajnog menadžmenta I učinkovitog prezentiranja (koje vodi već više od 15 godina), iskreno, otvoreno, temperamentno, kroz primjere iz prakse, uz metode uloga i grupnih vježbi, sudionicima s uspjehom prenosi potrebna znanja primjenjiva u praksi.

Monika Šajatović Bračika je potomak poznatog i u Njemačkoj izuzetno cijenjenog konjanika Janka Šajatovića „Crabat zu Ross.“ U toj je i pojašnjenje za njenu ogromnu ljubav i strast prema konjima.

Smatra da je konj čovjekov najbolji coach. Reagira intuitivno i želi u svakom trenutku znati tko mu određuje sljedeći korak. Nisi li odlučan i fokusiran na to što radiš, on ti izmakne kontroli. Ništa drugačije nije u poslu.


Izvršni direktor CSBA Željko Matejčić


Željko Matejčić je umirovljeni časnik Hrvatske vojske, stručnjak za protudiverziju i protuterorizam, security manager kojeg svakog vikenda od travnja do listopada možete zateći u centru Zagreba kako predvodi svečanu smjenu straže i ophodnju gradom Kravat pukovnije.

Istaknuo se i  kao predavač IBSSA (International Bodygard and Security Services Assosiation), a između ostalog zadužen je bio za sigurnost dr. Franje Tuđmana, kao i Ivana Pavla II prilikom dolaska u HR. Ima 6 vojnih medalja i priznanja Domovinskog rata. 

 

Galerija

Video

KRABAT J.D.O.O.

Upiti (0)

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.


Komentari (0)

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:

Slične tvrtke

JAVNI BILJEŽNIK BORIS ZDUNIĆ

Javni bilježnik, Gospić

Popa Frana Biničkog 10, 53000 Gospić

RUSICA COMMERCE D.O.O.

Benzinska postaja i prodaja plina u bocama Gruda

Gruda bb, 20215 Gruda

STEPASPORT D.O.O.

Odjeća, obuća, oprema za borilačke sportove, zastupstvo za brendove, Zagreb

Donje Podotočje 26, 10415 Novo Čiče

SAN-VET D.O.O.

Dezinsekcija i deratizacija za tvrtke koje prometuju namirnicama animalnog podrijetla, Slavonski Brod

Jurja Dobrile 5, 35000 Slavonski Brod

ORIGINAL D.O.O.

Dekoracija za cvjećare i vjenčanja Osijek

Dunavska 41, 31000 Osijek