Dodaj svoju tvrtku
Ultrazvučna dijagnostika, Šibenik

DR.RELJIĆ-ERCEGOVIĆ D.O.O.


Bože Peričića 20, 22000 Šibenik
Dr.Reljić-Ercegović iz Šibenika bavi se ultrazvučnom dijagnostikom. Za sve informacije obratite nam se na navedene kontakte.
 • pon

  7-11, 16-20

 • uto

  7-11, 16-20

 • sri

  7-11, 16-20

 • čet

  7-11, 16-20

 • pet

  7-11, 16-20

 • sub

  -

 • ned

  -

Dr. Reljić-Ercegović D. O. O.

Molim vas mogu znati cijenu Ultrazvuka, abdomena i bubrega. Hvala


Čolak

Molio bih termin za ultrazvuk abdomena,kod doktora Reljića(urolog).


Ultrazvuk dojki

Milom vas cijenu ultrazvuka dojki


Ultrazvuk dojki

Molim vas cijenu ultrazvuka dojki


Problem pojave krvnog ugruska u urinu

Postovani Gospodine Reljic obracam Vam se molbom za hitne pretrage u vasoj ordinaciji a radi utvrdjivanja mog trenutnog problema i eventualnih dalljih lijecenja. 12.09 i 14.09 2016 zbog problema akutne retencije kao posledice BHP Sibenskoj bolnici mi je ugradjen kateter koji sam po vasoj odluci nosio samo dvadna. Zahvaljujuci Vasoj informaciji. lasersku intervenciju na uvecanoj prostati mi je u Beogradu uradio Pimarijus Dr Miodrag Acimovic studenog 2016. Od tada samm pod kontrolom i nemam problema sa mokrenjem. Medjutim, juce i danas nakon povrtaka sa plaze u Rogoznice gde sam pre par dana doputovao na odmor suocio sam se sa problemom. Urin je i juce i danas bio tamo smedje boje i tom priliko bez nbolova sam putem urina izbacio kao neku vrstu krvnog ugruska. Prilicno sam zabrinut i molim hitan pregled u cilju postavljanja dijagnoze i terapije. Nakon laserske operacije (green light) radjena je histopatologija na 9 zoraka i studenog 2017 sve je bilo benigno. poslednji ultrazvucni pregled u Beogradu radio sam rujna 2017 ko Primarijusa Dr, Miodraga Acimovica. Nalaz je bio uredan. Najljubaznije molim da mi zakazete najraniji mogući. Sutra bi bilo idealno jer mi se sin i snaha (treci mesec trudnoce) vracaju za Beograd a jan bi trebalo nako toga daostanem sam sa unukom i cerkom u narednih mesec dana ( bez vozila Zelim da verujem da cete mi i ovog puta pomoci i zurno iscekujem vas predloge


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr