Dodaj svoju tvrtku

Sve vrste reklama Rijeka | 


DOMENA PLUS tvrtka je koja je osnovana 1990. godine na adresi Rubeši 176 a, u mjestu Kastav, a svoje usluge nudi na području Rijeke i cijele Primorsko- goranske županije.

Primarna djelatnost tvrtke je izrada svih vrsta reklama za veće i manje obrte, tvrtke i poduzeća. U mogućnosti su izraditi reklame od različitih materijala, u svim veličinama i oblicima te za svačije potrebe. Računalno programiranje i pružanje informatičkih usluga, također je djelatnost koju obavljaju na području cijele županije.


Kompletna_usluga_izrade_reklama


Što je reklama?

DOMENA PLUS u svojoj se primarnoj djelatnosti bavi izradom svih vrsta reklama za različite djelatnosti i obrte.

Već se dugi niz godina bave izradom vizalnog indentiteta raznih poduzeća i obrta, a svo iskustvo i znanje koje su stekli kroz rad, danas koriste kako bi svojim klijentima pružili vrhunsku uslugu.

Tijekom godina razvijali su i mijenjali svoju opremu, a samim time i mogućnosti pa danas pružaju puno bolju i kvalitetniju uslugu. Osim opreme i zaposlenici prate svjetske trendove i razvijaju maštu kako bi ostvarili zavidne rezultate. 

Trudimo se svaki reklamni objekt obilježiti na neki poseban i drugačiji način kako bi se istaknuo u gomili.

Učinite jedan od najvažnijih koraka za promociju Vaše tvrtke i angažirajte naše stručnjake kako bi Vašu tvrtku učinili uočljivom i prepoznatljivom na tržištu.

DOMENA PLUS nudi kompletnu uslugu, od ideje do realizacije. Specijalizirani su za izradu svih vrsta reklama, a vrše montažu i demontažu te održavanje postojećih reklama.

Putem laserske i CNC obrade u mogućnosti su vrlo precizno izraditi razne oblike reklama raznih materijala kao što su inox, aluminij, plexiglas, stiropor..

Za osvjetljavanje reklama koriste LED, flou ili neonsku rasvjetu, pri čemu naglašavaju prednosti LED rasvjete koja nudi osjetnu uštedu električne energije, dugovječnost te fleksibilnost prilikom izrade različitih oblika reklama.

Profesionalna_usluga


Izrada svih vrsta reklama

Reklama označava vrstu komunikacije putem koje sponzor reklame pokušava uvjeriti publiku u korisnost određenog postupka, odnosno u potrebu za kupovinom određenog proizvoda ili usluge.

Da bi postigao svoj cilj, autor reklame se služi svjesnim ili podsvjesnim porukama, odnosno kombinacijom informacije i emocije u reklamnoj poruci. Reklama u najkraćem obliku, sa minimalno testa i znakova može poslati snažnu poruku.

Reklamiranje se smatra dijelom komunikacijskog sistema marketinga. Moderno reklamiranje se razvilo sa masovnom proizvodnjom, krajem 19. i početkom 20. stoljeća.

Reklame mogu biti različite, a razlikuju se:

 • Display svjetleće reklame
 • Panaflex reklame
 • 3D reklame
 • Serijske reklame
 • Totemi
 • Neon reklame
 • Reklame po posebnim željama
 • Natpisne ploče i putokazi

Također nudi usluge oslikavanja vozila i izradu reklama, prodaju grafičkih strojeva te izradu tiska na tekstil.

Već dugi niz godina bave se izradom vizualnoga identiteta raznih poduzeća i obrta, a stečeno iskustvo i znanje danas koriste kako bi svojim klijentima pružili vrhunsku uslugu.

VanjskotzvOutdoorogla%C5%A1avanje


Počeci marketinškoga oglašavanja

Izlaganje robe na tržnicama u antičko doba predstavljalo je prvi oblik reklame. Na srednjovekovnim trgovima, putujući trgovci su vikanjem reklamirali svoje proizvode i usluge. Reklamiranje se ograničavalo na mjesto gdje je vršena prodaja ili trgovina, to jest na tržnicu ili radnju.

Sa industrijskom revolucijom, oko 1850. godine, došlo je do odvajanja reklamiranja od mjesta gdje se vrši promet robe. Masovna proizvodnja je na tržište iznosila proizvode koji su, pored svoje osnovne upotrebne vrijednosti, kod korisnika izazivali i emocionalne efekte. 

1920-ih veliki zastakljeni izlozi prodavaonica i zidne reklame izmijenile su fizionomiju velikih gradova. Napredak elektrifikacije omogućio je pojavu prvih svjetlosnih reklama.

1930-ih godina započelo je reklamiranje proizvoda u pravom smislu te riječi jer se počelo pojavljivati više marki proizvoda različitih proizvođača.

Uloga i značenje reklame - brendiranje

Oglašavači se najčešće trude povećati interes za reklamirani proizvod njegovim brendiranjem. Slika ili ime proizvoda se ponavlja, zajedno sa njegovim poželjnim osobinama, tako da se u svjesti potrošača stvori veza između robne marke i spomenutih osobina.

Jedna od najvažnijih karakteristika reklame je upravo način na koji ona stiže do potrošača, a to može biti na više načina:

 • televizija, radio, novine, časopisi, video igre, internet, bilbordi, poštanske pošiljke, distribucija letaka

Tvrtka REKLAME DOMENA PLUS specijalizirana je za izradu reklama oslikavanje vozila i plovila, kvalitetnim tiskom na tekstil, digitalni tisak naljepnica, znakovi sigurnosti i ostali materijali te pripadajuća oprema za oglašavanje (stalci, okviri, ploče, svjetlosne reklame). 

Različite vrste reklama i njihova izrada

Različite vrste reklama stvorene su za različite vrste usluga i proizvoda koje se žele reklamirati. Svaka djelatnost ili proizvod koji se žele reklamirati nose određena pravila i specifičnosti koje treba slijediti kako bi se izradila prikladna reklama.

Zato su tu profesionalni djelatnici tvrtke REKLAME DOMENA PLUS koji će Vas savjetovati o najboljoj opciji, ovisno o proizvodu ili usluzi koju reklamirate. Također, kada su u pitanju detalji sve se dogovara u suradnji sa željama vlasnika.

U javnom životu razlikujemo političke, ekonomske, socijalne, sportske i kulturne reklame.

Po vrsti reklamnog sredstva:

 • Štampana reklama
 • Reklama u elektronskoj formi
 • Radio reklama
 • Televizijska reklama
 • Internet reklama
 • Reklama na mjestu prodaje
 • Reklama na izložbi ili sajmu
 • Filmska reklama
 • Reklama na ambalaži

VanjskotzvOutdoorogla%C5%A1avanje2


Vanjsko tzv ''Outdoor'' oglašavanje

Primarna uloga vanjskog, odnosno ''outdoor'' oglašavanja je privlačenje pažnje prolaznicima i poziv na ulazak u poslovnicu ili trgovinu.

U današnje vrijeme povećava se broj oglašavanja na otvorenim prostorima upravo zbog njihovog odličnog učinka. Vanjsko oglašavanje je prepoznatljivo, upečatljivo, dekorativno i opaženo.

Velik broj stanovništva ima ga priliku vidjeti 24 sata dnevno, 365 dana u godini, po svim vremenskim uvjetima i prisutan je na ulicima, trgovima, parkovima, poslovnim i stambenim objektima.

Za Vas će izraditi upravo takve reklame kako bi Vaš proizvod ili usluga bili vidljivi svima.

Profesionalni djelatnici tvrtke DOMENA PLUS vrše oslikavanje svih vrsta površina koristeći razne vrste folija. Oslikati se može sve, od zidova, svih vrsta staklenih površina do vozila.

Oslikajte dio vozila (logotip) ili cijelo vozilo pretvorite u putujuću reklamu, oslikajte ceradu kamiona.

Djelatnici tvrtke omogućuju vrhunsku izvedbu oslikavanja vozila pomoću moderne opreme koja i najzahtjevnije radove dovodi do savršenstva.

Ukoliko službeni auto morate označiti logom tvrtke, ili želite ukrasiti osobni automobil, nalazite se na pravom mjestu. S punim se povjerenjem obratite tvrtki Domena plus i budite sigurni u svoju odluku.

Vrste reklame tvrtke REKLAME DOMENA PLUS

DOMENA PLUS izrađuje kvalitetne reklame za različitu primjenu, a specijalizirani su za:

 • Display svjetleće reklame
 • Panaflex reklame
 • 3D reklame
 • Serijske reklame
 • Totemi
 • Neon reklame
 • Reklame po posebnim željama
 • Natpisne ploče i putokazi

U svom radu koriste vrhunsku visokopozicioniranu kompjutersku tehniku, kvalitetne materijale te originalne boje digitalnog tiska za što bolju i kvalitetniju uslugu.

Kontinuiranim praćenjem, usavršavanjem i ulaganjem u digitalnu tehnologiju i opremu, konstantno šire svoju ponudu kako bi svojim klijentima ponudili najnovije načine prezentiranja i reklamiranja.

VanjskotzvOutdoorogla%C5%A1avanje3

Postupak izrade reklama

Tvrtka REKLAME DOMENA PLUS pomaže Vam u najvažnijem koraku u promociji Vaše tvrtke. Profesionalni djelatnici spremni su Vašu tvrtku učiniti uočljivijom i prepoznatljivom na tržištu.

Tvrtka nudi kompletnu uslugu, od ideje do realizacije.

Svoje bogato znanje o marketingu i iskustvo koje su stekli u radu koriste kako bi stvorili zanimljive, maštovite i drugačije ideje koje će biti unikatne i prepoznatljive kada je u pitanju Vaš brend.

Nakon osmišljavanja reklame, kreću u izradu koja se vrši vrhunskom opremom, a cijeli postupak je nadgledan kako bi bili sigurni da nema tvroničke greške. Nakon izrade, obučeni djelatnici montiraju reklamu na dogovoreno mjesto i provjeravaju funkcionalnost.

Tek kada su uvjereni u ispravnost reklame, završili su sa svojim dijelom posla.

Osnovne karakteristike dobre reklame

Tvrtka REKLAME DOMENA PLUS u mogućnosti je izraditi reklame u svim dimenzijama i veličinama. Svaku reklamu prilagođavaju proizvodu ili usluzi koju reklamiraju.

Važan je kvalitetan estetski izgled i visok stupanj uočljivosti svake reklame. U izradi reklame prate svjetske trendove, te svaki put oduševe svojim novim idejama i maštovitošću.

Budite posebni, naglasite svoju unikatnost posebnom reklamom, samostojeća slova, inox slova, raznorazne kombinacije mogu dati unikatnost i prepoznatljivost vašem imidžu.

Osim izgleda, jednako je važna i kvaliteta reklame kako bi odolila svim vremenskim uvjetima i upravo svojom snagom i otpornošću poslala snažnu poruku tvrtke.

Kako bi zamišljenu ideju profesionalno realizirali, i kako bi reklama dobro izgledala, potrebna je profesionalna oprema koja će sve precizno i perfektno izraditi, po zamisli klijenta i dizajnera.

Vrhunsku opremu nabavljaju od najboljih proizvođača, a završni ručni rad osigurava unikatan proizvod i proizvod bez tvorničke greške. Pedantno i stručno osoblje garantira da je svaka reklama sigurna za korištenje i savršeno obrađena.

U mogućnosti su razvijati konceptualni dizajn kao i svoje vlastite ideje za stvaranje novog rješenja usvajajući nove tehnologije i prateći najnovije trendove.

Koncept razvijaju kroz faze projektiranja, gdje nude tehničke i inženjerske crteže te 3D kompjuterske simulacije koje pomažu vizualizirati krajnji proizvod.

VanjskotzvOutdoorogla%C5%A1avanje5


Profesionalna oprema nosi važnu ulogu u izradi reklame

Tvrtka REKLAME DOMENA PLUS posjeduje CNC stroj kojim vrše strojnu obradu pleksiglasa, PVC panela, aluminijskih profila. Također, nude i lasersku obradu pleksiglasa, PVC panela i aluminijskih profila.

Putem laserske i CNC obrade u mogućnosti su vrlo precizno izraditi razne oblike reklama raznih materijala kao što su inox, aluminij, plexiglas, stiropor..

Za osvjetljavanje reklama koriste LED, flou ili neonsku rasvjetu, pri čemu naglašavaju prednosti LED rasvjete koja nudi osjetnu uštedu električne energije, dugovječnost te fleksibilnost prilikom izrade različitih oblika reklama.

Totemi- nezaobilazan marketinški alat svake tvrtke

Toteme sve češće imamo prilike vidjeti na ulazima tvrtki, radiona i prodavaonica. Prerasli su u oblik vrhunske prezentacije nekog poslovnog subjekta kao jasan dokaz njegove poslovne moći i uspjeha.

Totemi se izrađuju od različitih materijala, kao što je inox, mesing, eloksirani aluminij ili pleksiglas koristeći ih kao vanjski oklop čeličnoj podkonstrukciji gdje je moguće uključiti i unutarnje osvjetljenje. 

Tvrtka REKLAME DOMENA PLUS toteme izrađuje u različitim dimenzijama visina i širina, a debljinu određuje tlocrtni oblik same izvedbe: pravokutni ili zaobljeni. Rasvjeta se izvodi po želji sa fluorescentnim ili neon cijevima.

Totemi su nezaobilazna reklama svakoj tvrtki koja želi obratiti pozornost na sebe svakom prolazniku.

VanjskotzvOutdoorogla%C5%A1avanje6


Oslikavanje osobnih vozila

Oslikavanje svih vrsta površina vrše koristeći razne vrste folija. Oslikati se može sve, od zidova, svih vrsta staklenih površina do vozila.

Oslikajte dio vozila ili cijelo vozilo pretvorite u putujuću reklamu!

Djelatnici tvrtke omogućuju vrhunsku izvedbu oslikavanja vozila pomoću moderne opreme koja i najzahtjevnije radove dovodi do savršenstva.

Ukoliko službeni auto morate označiti logom tvrtke, ili želite ukrasiti osobni automobil, nalazite se na pravom mjestu. S punim se povjerenjem obratite tvrtki Domena plus i budite sigurni u svoju odluku.

VanjskotzvOutdoorogla%C5%A1avanje4


Izrada tiska na svim vrstama tekstila

Tiskanje teksta ili slika na tekstil vrši se tehnikom sitotiska. Moguće je tiskati na tekstil u jednoj boji ili više boja, različite veličine, oblike i dizajn na skoro sve vrste tekstila.

Dugogodišnje iskustvo i opremljenost omogućuju im tisak najzahtjevnijih motiva na razne vrste tekstila u svrhu promotivnih aktivnosti, modnog dizajna, potreba sportskih klubova i sl.

Najčešće se tiska na razne promotivne predmete ili reklamne artikle, a postoji tisak na t-shirt majice, polo majice, jakne, kape, radnu odjeću (kombinezone), platnene vrećice, platnene ili poslovne torbe, zastave, tisak brojeva za maraton ili startni brojevi, tisak na ručnike i trakice ili vezice.

Istaknite svoj logo i izrazite svoje promidžbene poruke i slogane kvalitetnim tiskom na majice po Vašem izboru.

Izrada svih vrsta reklama primarna je usluga koju nudi tvrtka Domena plus.

Tehnikom sitotiska moguće je tiskati na tekstil u jednoj boji ili više boja na skoro sve vrste tekstila. Najčešće se tiska na razne promotivne predmete ili reklamne artikle.

 • tisak na t-shirt majice
 • tisak na polo majice
 • tisak na jakne
 • tisak na kape
 • tisak na radnu odjeću (kombinezone)
 • tisak na platnene vrećice
 • tisak na platnene ili poslovne torbe
 • tisak na zastave
 • tisak brojeva za maraton ili startnih brojeva
 • tisak na ručnike
 • tisak na trakice ili vezice

Za sve ostale upite obratite se na navedene kontakt brojeve.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

konturne naljepnice

Poštovani, koja je cijena konturno izrađene naljepnice u boji, dimenzije 30x30cm? Srdačan pozdrav


Izrada stojećih reklama

Pozdrav, Grafički dio imam,samo je potrebno napravit prema mojem grafičkom dijelu reklamu,dimenzije bi bile cca 800x1200mm,pa me isto tako zanima iznos te usluge.Poslao bi Vam privitak modela stojeće reklame,ali ovdje ne mogu. Lp, Ivan Šikulec


Manja natpisna metalna ploča

Interesira me dali izrađujete manje natpisne ploče za turizam cirka 50x30 sa natpisom apartman i slikom kreveta od debljeg lima i po kojoj cijeni. Lijepi pozdrav,


Upit

Poštovani Zanima me da li nam možete izraditi reklamu za agenciju za nekretnine. Treba nam prozirni pleksiglas ili slično da možemo staviti na izlog izunutra,sa namjenom da u njega stavljamo ponude na a4 papiru,koje možemo uvijek mijenjati. Ako se bavite izradom sličnog molim vas kontaktirajte me mailom da možemo dalje dogovoriti detalje. lp


Reklama

Poštovani, zanima me cijena svjetleće reklame ispred poslovnog prostora? Normalnih običnih dimenzija, ne znam kako se kreću cijene. Moram napraviti reklamu kroz skoro vrijeme te ste jedan od mojih izbora. Zahvaljujem. Marko


Izrada 3D slova za tvrtku HOP d.o.o.

POzdrav, zanima me ako nam možete napraviti ponudu za izradu 3D reklame za (pojedinačna slova) Na reklami bi pisalo HOP odani ljubimcima. Dimenzije su dužina=140 visina 75 metalni okvir,plastika iznad,i donja slova filigranska ( odani ljubimcima) .Sve da bude svijetleće. Nesmiju se vidjeti lampe iznutra.Montaža je na Krku. LP


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Reklama

Poštovani, zanima me kako se kreću cijene vanjskih reklama koja bi predstavljala putokaz na novootvoreni salon? Hvala

Odgovor - DOMENA PLUS d. o. o.

Poštovana Martina, hvala vam na upitu. Cijena vanjske reklame / putokaza ovisi o dosta parametara: veličina, oblik, da li je svijetleća, načinu montaže i ostalo. Slobodno nam pošaljite vaš kontakt broj telefona za daljnji dogovor te eventualni izvid situacije na terenu. lijepi pozdrav, Tomislav


upit reklama

Postovani zanima me cijena svjetlece reklame za na zid sa naljepnicom loga. Velicina reklame cca80x40 cm...debljina 7cm. Hvala

Odgovor - DOMENA PLUS d. o. o.

Poštovani Milane, odgovorili smo vam povratno direktno na vašu email adresu. lijepi pozdrav, Tomislav


OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr