Savjeti i preporuke


Izdvojeno


Novi članci

Interdentalne četkice idealan su pomoćnik u očuvanju zdravlja zubi

Saznajte sve o interdentalnim četkicama za njegu zubi

Pročitaj više

Infracrveno grijanje, IR IC paneli (funkcija i prednosti)

Sustav grijanja koji drži istu temperaturu po cijeloj prostori zove se infracrveno grijanje. Takvo grijanje omogućava se IC panelima koji veliki dio energije uspješno pretvara u toplinu, te uspješno zagrijava željenu prostoriju

Pročitaj više

Bolovi u vratu (uzrok i liječenje)

Nepravilno držanje i nagli pokreti često znaju prouzrokovati bolove u vratu. Saznajte koji je najbolji način za rješavanje bolova u vratu, koje sve vrste postoje i kada otići liječniku.

Pročitaj više

Odlično djelovanje trakica za izbjeljivanje zubi

Saznajte sve o trakicama za posvjetljivanje zubi

Pročitaj više

Najam oldtimera za vjenčanja

Saznajte sve o najmu oldtimera za najvažniji dan u Vašem životu

Pročitaj više

Bolovi u leđima (smetnje i liječenje)

Dugo sjedenje na poslu ili krivi položaj spavanja može vam pokvariti cijeli dan i prouzročiti bolove u leđima. Ne dopustite da vam se to dogodi i saznate kako ih spriječiti.

Pročitaj više

Umor (iscrpljenost i manjak koncentracije)

Često se osjećate iscrpljeno, ne možete zaspati i odmor vam ne pomaže? Umor pogađa sve životne skupine, tako i vas, a jedini način je otkrivanje popratnog medicinskoga stanja i odlaska liječniku.

Pročitaj više

Nesanica (poremećaj spavanja)

Ne možete zaspati, a pokušali ste sve? Pogodila vas je nesanice, te je uz nekoliko tehnika možete smanjiti ili u potpunosti ukloniti i vratite se neometanom snu.

Pročitaj više

Ortopedska pomagala (pomoć pri kretanju)

U medicinske svrhe postoje različiti ortopedska pomagala koji pomažu vratiti pokretljivost kostima i mišićima, te omogućuju lakše kretanje pacijenta. Zanimaju vas koja pomagala sve postoje i čemu služe? Provjerite sami.

Pročitaj više

Dodaci prehrani (vitamini i minerali)

Kako bi bili sigurni da primamo sve potrebne vitamine i minerale, posežemo za dodacima prehrane. Doznajte što su točno dodaci prehrani, zašto ih koristiti i u kojoj dozi mogu pomoći poboljšati vaše zdravlje.

Pročitaj više