Medicinska terapija i rehabilitacija


Izdvojeno


Novi članci

Analgetici (lijekovi protiv bolova)

Pitate se kako se najbrže riješiti bolova? Analgetici su lijekovi koji će u kratkom roku pomoći smanjiti i ili spriječiti razne zdravstvene tegobe i omogućiti vam normalan nastavak svakodnevnih aktivnosti.

Pročitaj više

Ortoza (pomoć pri kretanju)

Kod smanjenje mogućnosti kretanja, povećane deformacije i jakih bolova potrebno je posegnuti za ortopedskim pomagalima. Saznajte zašto se ortoza se pokazala kao pravo rješenje za tegobe.

Pročitaj više

Bolovi u zglobovima (uzroci i liječenje)

Bolovi u zglobovima mogu utjecati na kvalitetu vašeg života, te je potrebno što prije otići liječniku kako bi pravilno dijagnosticirao problem. Saznajte koji su sve uzorci i kako poboljšati kretanje.

Pročitaj više

ACP terapija (liječenje plazmom)

Kod blagih i umjerenih tegoba u zglobovima i sportskih ozljeda u pomoć će vam priskočiti ACP terapija. Ona na prirodan način omogućava brži oporavak i obnovu tkiva nakon ozljede.

Pročitaj više

Medicinska akupunktura (terapija iglama)

Zanima vas čemu služi zabadanje igla u tijelo i kako vas one mogu osloboditi od bolova? Akupunktura vam nudi odgovore, stoga saznajte sve što trebate znati o terapiji i iskušajte je i sami.

Pročitaj više

Grlobolja (simptomi i liječenje)

Ne možete normalno gutati i pričati? Ulovili ste grlobolju, no lako ćete je se riješiti. Uz nekoliko jednostavnih koraka zaustavite bolove u grlu i nastavite se baviti aktivnostima koje vas vesele.

Pročitaj više

Glavobolja (uzroci i liječenje)

Glavobolja vas je zasigurno pogodila barem jednom u životu i znate koliko vam može smetati. Saznajte kako prepoznati najčešće uzroke glavobolje i najbolji način za njihovo rješavanje.

Pročitaj više

Bolovi u mišićima (uzroci i liječenje)

Mišići nam pomažu kod svakodnevnih aktivnosti, te pojava bol u njima može nam uništiti dan. Ne dopustite da vam se to dogodi i saznajte kako se bolovi u mišićima javljaju i na koji ih način spriječiti.

Pročitaj više

Bolovi u ramenima (dijagnostika i liječenje)

Bolovi u ramenima često vam ograničavaju kretanje i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Saznajte koji su sve mogući uzroci bolova u ramenima i kako ih se uspješno riješiti.

Pročitaj više

Bolovi u vratu (uzrok i liječenje)

Nepravilno držanje i nagli pokreti često znaju prouzrokovati bolove u vratu. Saznajte koji je najbolji način za rješavanje bolova u vratu, koje sve vrste postoje i kada otići liječniku.

Pročitaj više