Turizam i ugostiteljstvo


Izdvojeno


Novi članci

Saznajte je li hostel dobar izbor za smještaj na odmoru?

Saznajte na što je potrebno obratiti pažnju prilikom boravka u hostelu

Pročitaj više

Unajmite kombi za putovanja i krenite na put iz snova

Putovanje nikada nije bilo zabavnije uz zajedništvo i pjesmu

Pročitaj više

Istražite najljepšu obalu i otoke

Izleti su vrsta kraćeg putovanja koji je najčešće jednodnevni ili dvodnevni. Izleti brodom su pak odlična opcija na ljetovanjima za posjetiti otoke ili provesti dan na pučini.

Pročitaj više

Izleti na dva bisera Jadrana

Nezaboravno iskustvo izlet na otoke Palagruža i Lastovo, dva bisera Jadranskog mora. Prilično udaljeni otoci vrijedni su posjeta zbog svojih prirodnih ljepota.

Pročitaj više

Slatki raj

Slatki raj je svako mjesto koje nudi razne vrste slastica, kolača, torti, sladoleda i slično. Nemoguće je suzdržati od zastajkivanja ispred izloga slastičarne i pogledati što se nudi toga dana.

Pročitaj više

Pizze svih vrsta

Nema osobe koji nije ljubitelj pizze. Pizza je jedno od najpopularnijih jela i među djecom i odraslima. Opće je znanje da njezini korijeni sežu u Italiju, no popularnost je stekla u brojnim drugim zemljama.

Pročitaj više

Mediteranske oaze

Riblji restorani vrlo su popularni na našem području zbog blizine mora i dostupnosti raznih vrsta riba i morskih plodova. Mediteranska kuhinja jedna je od najpoznatijih, a mnogi nutricionisti smatraju da je i među najzdravijim tipovima prehrana za ljudski organizam.

Pročitaj više

Kvalitetno meso uz miris dima

Jela s roštilja vrlo su popularna na našem području i zbog ukusa koji se postiže prilikom pečenja na takvoj otvorenoj živoj vatri, ali i zbog cjelokupne atmosfere koja se postiže tijekom roštiljanja.

Pročitaj više

Putujte uz iskusno vodstvo

Turistički vodiči odličan su izvor ako ne želite lutati novim gradovima sami. Daju vam sigurnost pri putovanju zbog svog bogatog znanja i iskustva, a od njih ćete svakako naučiti i nešto novo.

Pročitaj više

Jednostavno planiranje izleta i putovanja

Svako planiranje puta uključuje tri najvažnija pitanja - gdje se putuje, čime se putuje i gdje će se odsjesti. No osim toga, pri planiranju putovanja još je uključeno puno obaveza i detalja na koje valja pripaziti i za koje se treba pobrinuti.

Pročitaj više