Turizam i ugostiteljstvo


Izdvojeno


Novi članci

Kvalitetno meso uz miris dima

Jela s roštilja vrlo su popularna na našem području i zbog ukusa koji se postiže prilikom pečenja na takvoj otvorenoj živoj vatri, ali i zbog cjelokupne atmosfere koja se postiže tijekom roštiljanja.

Pročitaj više

Putujte uz iskusno vodstvo

Turistički vodiči odličan su izvor ako ne želite lutati novim gradovima sami. Daju vam sigurnost pri putovanju zbog svog bogatog znanja i iskustva, a od njih ćete svakako naučiti i nešto novo.

Pročitaj više

Jednostavno planiranje izleta i putovanja

Svako planiranje puta uključuje tri najvažnija pitanja - gdje se putuje, čime se putuje i gdje će se odsjesti. No osim toga, pri planiranju putovanja još je uključeno puno obaveza i detalja na koje valja pripaziti i za koje se treba pobrinuti.

Pročitaj više

Najzabavnije kampiranje

Kampiranje je vrlo uzbudljiv način godišnjeg odmora, stjecanja životnog iskustva i povezivanja s prirodom. Razni su načini kampiranja, ali im je svima zajedničko jedno, a to je avanturizam.

Pročitaj više

Luksuzne kuće za odmor

Kuće za odmor sve su popularnija vrsta smještaja za razne prigode ili godišnje odmore. Kuće za odmor nude luksuzan boravak za cijelu obitelj ili prijatelje koji žele biti na okupu.

Pročitaj više

Vrhunski hoteli za najbolji odmor

Hotelski smještaj nudi vam komociju, luksuz i potpuno zbrinjavanje o vama tijekom godišnjeg odmora ili poslovnog putovanja. On uključuje i brojne druge sadržaje kojima možete oplemeniti svoj boravak ili se opustiti nakon cjelodnevnih aktivnosti.

Pročitaj više

Odlično opremljeni apartmani

Apartmani su odličan izbor smještaja za ljude koji vole svoj komfor i privatnost. Apartmanski smještaj ima svoje brojne prednosti i odličan je izbor za obitelji, dulja ljetovanja i dobar provod.

Pročitaj više