Uz ovu metodu iscrtavanja Vaše će obrve izgledati popunjeno, prirodno i lijepo


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o japanskoj metodi iscrtavanja obrva

Mučite li muku s oblikovanjem svojih obrva? Ne brinite jer samo jednim posjetom kozmetičkom salonu stručni djelatnici salona će Vašim obrvama pružiti željeni oblik. Metoda japanskog iscrtavanja obrva vrlo je popularna, a ukoliko ne znate o kakvoj je metodi riječ, saznajte u nastavku.


Japansko iscrtavanje obrva

Ova metoda poznata je i pod nazivom microblading. Ukoliko su Vaše obrve rijetke i želite ih učiniti gušćima, uz metodu japanskog iscrtavanja obrva to je moguće. Iscrtavanjem svake dlačice koja nedostaje, Vaše će obrve biti popunjene i guste, a Vi sretni i zadovoljni. Ova je metoda iscrtavanja obrva odlična za sve one koji vole prirodan izgled. Vaše će obrve izgledati prirodno i lijepo, a to je, vjerujemo, ono što želite postići!

Postupak iscrtavanja obrva

Prvi korak je probno crtanje. Nakon dogovora s kozmetičarkom ona će probno nacrtati željeni oblik obrva koji će odgovarati Vašem licu. Zatim se obrve iscrtavaju aparatom koji djeluje poput nožića, a važno je naglasiti kako tretman nije bolan, međutim, ako Vas je ipak strah, možete zatražiti topičku anesteziju. Nakon tretmana obrve je potrebno prati sapunom i vodom te ih njegovati specijalnom kremom. Možda je baš danas vrijeme da rezervirate svoj termin u kozmetičkom salonu!


Kome se preporučuje japansko iscrtavanje obrva

Ukoliko se pitate jeste li Vi idealan klijent za metodu japanskog iscrtavanja obrva možda će Vam iduće smjernice biti od pomoći. Ukoliko imate obrve koje su asimetrične ili pak presvijetle i prerijetke ovaj je tretman odličan izbor za Vas. Isto tako, ako Vam se ne da svaki dan iscrtavati Vaše obrve i želite uštedjeti vrijeme, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za tretman japanskog iscrtavanja obrva. Ukoliko ni sami niste sigurni, posavjetujte se s kozmetičarkom.

Definirajte svoje lice uz japansko iscrtavanje obrva

Želite li Vašem licu pružiti oblik i naglasiti njegove određene dijelove, onda je japanska metoda iscrtavanja obrva pravi izbor za Vas. Iscrtavanjem i naglašavanjem obrva pružite svojem licu novi izgled. Tako je malo potrebno do pozitivne promjene, a naglašavanje obrva koje će japanskom metodom iscrtavanja djelovati prirodno i lijepo bit će pun pogodak za Vas! Ukoliko već neko vrijeme razmišljate o odlasku na obrve kako bi se to popularno među ženskim spolom reklo, možda je baš sada pravi trenutak za to!


Galerija


Japansko iscrtavanje obrva vrlo je popularna metoda

Saznajte kome je namijenjeno japansko iscrtavanje obrva

Naručite se već danas na ovaj tretman

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?