Blistav ten svakoga dana


Podjeli na društvenim mrežama
Novi beauty trendovi dolaze iz dana u dan, a kozmetička se industrija neprestano razvija. Na tržištu postoje razni tretmani kojima se njeguje koža. Zašto onda ne biste počastili svoje lice jednim od njih?

Informacije o prosječnim cijenama

Uobičajeno vreme izvođenja radova: 1-1 dana

Prosječna cijena
40,00
10,00
Minimalna
40,00
Srednja
70,00
Najviša
*cijene su izražene u HRK

Njega lica izrazito je važna svakom pojedincu. Lice nam je izloženo 0-24 sata i njegova su jedina zaštita proizvodi koje na kožu lica nanosimo svakodnevno kao i tretmani kojima djelujemo na specifičan problem ili u svrhu očuvanja i poboljšanja trenutnoga stanja. Svatko od nas sigurno ima svoju rutinu njege lica koju vrši svakodnevno, ujutro i navečer, te onu povremenu koja se radi na tjednoj bazi i koja podrazumijeva uglavnom nedjeljni piling lica i stavljanje maske. No osim toga, kožu bi lica povremeno trebalo prepustiti u ruke profesionalaca koji će je dubinski očistiti, nahraniti i podariti joj revitalizaciju. Saloni za tretman lica 

Za blistav ten postoje brojni tretmani njege lica u salonima ljepote pa ćete sigurno pronaći onaj pravi za sebe i svoju kožu. Ukoliko imate dvojbi oko odgovarajućeg tretmana, ne brinite jer prije same usluge, u salonima možete obaviti konzultacije sa stručnim osobljem koje će na temelju analize kože ili dijagnostike procijeniti koji je tretman u tom trenutku potreban i dati savjete i sugestije o daljnjem tretiranju Vaše kože s obzirom na dob, tip kože i razne druge faktore.

Tretman lica 

Postoje oni klasični tretmani lica u kojima se najčešće mehanički čisti koža, dakle prištići i miteseri se istiskuju ručno, dok postoje i brojni u kojima se pri čišćenju i osvježavanju lica koriste razni alati i aparati (npr. mikrodermoabrazija za eksfolijaciju dermisa, elektrostimulacija za bolji tonus kože, ultrazvuk lica za pomlađivanje). Kako bilo, u oba slučaja rezultat je svježa i čista koža koja je potom spremna za preostalu njegu. Ona se radi stavljanjem obnavljajućih maski za lice, nanošenjem ulja koja se utrljavaju masažom, stavljanjem seruma koji su važni za elastičnost kože, krema i ostalih kozmetičkih proizvoda, sve u svrhu pročišćavanja, obnove, hidratacije i revitalizacije kože lica.

Osim te preparativne njega lica za blistav ten svakoga dana, saloni koji nude njegu lica u svojoj ponudi imaju i depilaciju dlačica te čupanje obrva, tretmane njege i stiliziranja trepavica i obrva koji su sve popularniji (browlift i eyelash lift) i brojne druge.

Prepustite povremeno svoju kožu u ruke profesionalaca i ten će Vam biti zahvalan.


Galerija


Budite nježni prema svome licu

Za najbolju njegu lica potražite jedan od brojnih salona koje Vam nudimo za blistav ten.

Saloni za njegu lica

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?