Ljepota i njega


Opustite svoje tijelo i um

Podarite su vrhunsko opuštanje kakvo zaslužujete.


Novi članci

Klasična masaža (otklanjanje bolova)

Tražite najbolji način smanjenja ili sprječavanja boli u mišićima? Klasičnom masažom oslobodite se bolova i opustite se uz ugodan ambijent i stručnjake koji pružaju vrhunske usluge.

Pročitaj više

Blistav ten svakoga dana

Novi beauty trendovi dolaze iz dana u dan, a kozmetička se industrija neprestano razvija. Na tržištu postoje razni tretmani kojima se njeguje koža. Zašto onda ne biste počastili svoje lice jednim od njih?

Pročitaj više

Učinci masaže na um i tijelo

Masaža ima brojne blagotvorne učinke na naše tijelo. Osim opuštanja tijela i uma, povoljno djeluje na naše cjelokupno zdravlje. Ovisno o učinku koji želimo postići, postoji više vrsta masaža.

Pročitaj više

Opuštanje bolnih mišića

Upale mišića vrlo su česte kod osoba koje se učestalo bave fizičkom aktivnošću ili profesionalnim sportom. No bol u određenom dijelu tijela ili u mišićima može se dogoditi svima npr. nakon nošenja teških vrećica iz dućana ili zbog loše poze pri spavanju. Tada se obratite stručnjacima čim prije.

Pročitaj više

Blagodati wellness i spa usluga

Wellness i spa termini su kojima je jedno zajedničko – opuštanje. Ključna je razlika ta što je wellness sveobuhvatniji termin i nudi različite sadržaje opuštanja, dok je spa vezan za termalne vode.

Pročitaj više