Ulje čajevca ima brojna pozitivna svojstva


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o ulju od čajevca

Ulje čajevca ima brojne pozitivne učinke na kožu. Od sprječavanja upalnih procesa do uklanjanja brojnih kožnih nepravilnosti. Više o tome kako čajevac djeluje na kožu pročitajte u nastavku.


Ulje čajevca ima brojna blagotvorna djelovanja

Ulje čajevca vrlo je ugodnog mirisa. Iako će vam na prvu miris možda i biti čudan, ubrzo ćete se naviknuti na njega, stoga to nije razlog da odmah odustanete od njegovog korištenja. Ulje čajevca ima brojna svojstva. Ono rješava bubuljice, akne, upalne kožne problema i slično. Ulje čajevca ublažava simptome i bori se protiv uzroka problema. Njegovi sastojci djeluju antibakterijski te protuupalno. Počnite ga koristiti što prije i oduševite se njegovim učinkom.

Korištenje ulja čajevca

Ulje čajevca možete koristiti za kosu, kožu lica i tijela, ma za sve. Odličan proizvod koji će vas, jednom kada ga otkrijete, oduševiti! Ukoliko imate problema s peruti dodajte par kapi ulja čajevca u šaku na koju ste prethodno isipali šampon za kosu i utrljajte ga u tjeme. Ponovite tako svaki put prilikom pranja kose, sve dok se ne riješite peruti Isto tako, javili vam se neka nepravilnost na licu, nanesite malo ulja čajevca na nju i ono bi trebalo ublažiti oteklinu i crvenilo. Dobro je znati kako ulje čajevca treba uvijek pomiješati s malo vode ili ulja lavande ili kokosa, a detaljnije upute za korištenje pročitajte na samom proizvodu.


Kako čuvati ulje čajevca

Ulje čajevca te proizvode koji u sebi sadrže ovo ulje potrebno je čuvati zaštićeno od svjetlosti i važno je da je dobro zatvoreno i to na temperaturama ispod 25 ° C. Ukoliko ne čuvate ulje čajevca ispravno,  ono će izgubiti svoja svojstva i neće pružiti željeni učinak, stoga je važno pridržavati se uputa o čuvanju ovog ulja. Ukoliko još ne koristite ulje čajevca pravo je vrijeme da krenete s njegovom upotrebom već danas i iz dana u dan primjećujete njegove pozitivne učinke.

Pasta za zube s uljem čajevca

Ulje čajevca izrađuje se od lišća biljke čajevac koje je najrasprostranjenije u Australiji. Ulje čajevca je vrlo efikasno u borbi protiv grinja i stjenica. Potrebno je dodati dvije žličice ulja u vruću vodu kojom namjeravate čistiti ormare i mjesta na kojima se pojavljuju kućni insekti. Kapljice ulja čajevca možete dodati i u sredstvo za čišćenje. Ulje čajevca odličan je sastojak za izradu prirodne paste za zube. U staklenoj posudi s poklopcem potrebno je pomiješati ½ šalice kokosovog ulja, 2-3 žlice sode bikarbone, 10 kapi eteričnog ulja čajevca i sve dobro promiješati. Ovu smjesu poterbno je držati na hladnom mjestu.


Galerija


Ulje čajevca će Vas oduševiti

Ulje čajevca vrlo je popularan u beauty svijetu

Koristite li ulje od čajevca

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?