U par koraka do lijepih i dugih trepavica


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o postizanju lijepih i dugih trepavica

Oduvijek ste željeli lijepe i duge trepavice, no, genetika vam ih nije podarila. Ne brinite, uz par savjeta saznajte kako na prirodan način prodluljiti trepavice i istaknuti oči. Više pročitajte u nastavku.


Potaknite rast trepavica uz brojna prirodna ulja

Ricinusovo ulje odlično je za poticanje rasta trepavica. Ukoliko ga pomiješate s maslinovim uljem vaše će trepavice biti gušće. Pun pogodak ako nas pitate! Isto tako, do želejnih dugih trepavica koje će istaknuti svaki pogled dođite uz pomoć kokosovog ulja ili aloe vere. Važno je ova ulja koristiti redovito, odnosno dva puta dnevno uz pomoć četkice poput one kojom nanosite maskaru za oči. Nemojte odustati ako ubrzo ne vidite rezultate jer će za rast trepavica z pomoć ovih ulja biti potrebno određeno vrijeme.

Utjecaj prehrane na trepavice

Ukoliko ste mislili da se možete hraniti nezdravo, a svejedno imati duge i lijepe trepavice, u krivu ste. Svi su oduševljeni prekrasnim dugim i gustim trepavicama male djece, a ako bolje razmislimo, što mala djeca jedu? Zdravu i raznoliku hranu te jedu redovito. Zaključujemo kako prehrana ipak ima važan utjecaj na izgled trepavica, stoga je pravo vrijeme da promijenite svoju jelovnik i počnete uočavati rezultate, odnosno, gušće i duže trepavice.


Zeleni čaj potiče rast trepavica

Zeleni čaj sadrži tanine i flavonoide koji potiču rast trepavica. Zeleni čaj obiluje antioksidantima i vitaminima te je sastavni dio mnogobrojnih kozmetičkih preparata. Zeleni čaj ima mnogo korisnih svojstava, a jedna od njih su flavonoidi. Skuhajte zeleni čaj te ga, nakon što se ohladi, nanesite na čiste obrve i trepavice vatom kako bi potaknuo rast folikule te očistio tvari koje spriječavaju rast. Nakon što se čaj upije, na obrve i trepavice nanesite serum za rast trepavica Lux-Factor koje će dodatno njegovati trepavice te potaknuti njihov rast.

Ustrajte do željenih rezultata

Proces rasta trepavica je vrlo spor, stoga nemojte odustati ukoliko ubrzo ne vidite željene rezultate. Nanosite ulje svaki dan dva puta dnevno te budite ustrajni. Ukoliko odustanete, nećete vidjeti željene rezultate, a sav dosadašnji trud će pasti u vodu. Imajte u glavi cilj, a to su lijepe i guste trepavice koje će istaknuti svaki pogled i nakon određenog vremena, vidjet ćete da se trud isplatio!


Galerija


Kombinacija maslinovog i ricinusovog ulja odlična je za poticanje rasta trepavica

Duge i guste trepavice san su svake žene

Krenite već danas s tretmanom koji će potaknuti rast trepavica

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?