Odličan i učinkovit tretman radiofrekvencijom


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o učincima radiofrekvencije

Ukoliko ste poput većine pripadnica ljepšeg spola, onda zasigurno brinete o svom izgledu te njegujete kožu. Možda ste do sada isprobali i neki tretman za lice kako biste se osvježili te uklonili bore s lica, a možda to tek učinite. Postoje brojni tretmani za lijep izgled lica, no, jeste li ikada čuli za radiofrekvenciju lica? Ukoliko niste, pravo je vrijeme da saznate sve o ovom tretmanu.

Radiofrekvencija lica

Ovaj tretman podiže kožu te ju čini čvršćom. Potpuno je bezbolan i ne traje dugo. Radiofrekvencija lica je odlična ukoliko želite pomladiti Vaše lice, smanjiti bore, regenerirati kožu te tkivo, ukloniti ožiljke nastale od akni i slično. Također, ukoliko imate podbradak radiofrekvencija lica odličan je izbor za Vas. Mnogi ljudi imaju spuštene očne kapke te im to ne izgleda vizualno privlačno. Radiofrekvencija lica podići će Vaše spuštene kapke i pružiti Vam željeni izgled.

Tretman radiofrekvencije lica

Za početak, s Vašim terapeutom je potrebno dogovoriti koji dio tijela želite tretirati. Zatim slijedi čiščenje cijelog odabranog područja. Slijedi nanošenje gela koji će pospješiti prodiranje topline u Vašu kožu čime će rezultati tretmana biti puno bolji. Nakon toga se primjenjuje aparat za radiofrekvenciju. Kao točka na i dolazi hidratantna krema koja ima zaštitni faktor.

Kome se ne preporuča radiofrekvencija lica

Ukoliko ste nedavno radili piling na Vašoj koži nije preporučljivo podvrgnuti se tretmanu radiofrekvencije lica. Također, ukoliko bolujete od dijabetesa te imate neku autoimunu bolest ovaj tretman također nije najbolji izbor za Vas. Ukoliko imate keloidne ožiljke, ni Vama se ne preporuča tretman radiofrekvencije. Postoje još brojni drugi faktori kada nije poželjno izlagati se ovom tretmanu, no, ovo su samo neki od njih. Ne brinite, čak i ako ovaj tretman nije preporučljiv za Vas, postoje razni ostali tretmani lica koji imaju slične učinke, stoga razmislite o njima.

Učestalost tretmana

Ukoliko ste se pitali koliko je puta poželjno odraditi ovaj tretman lica dobro je znati da su nakon radiofrekvencije lica učinci vidljivi odmah po tretmanu, stoga ga nije potrebno ponavljati često. No, ukoliko želite dugotrajnije rezultate, tretman radiofrekvencije je dobro ponoviti jednom tjedno kroz šest tjedana. Rezultati će biti vidljivi od šest do dvanaest mjeseci.


Galerija


Regeneracija kože i mladolik izgled

Ukoliko želite pomladiti svoje lice i izgledati svježije ovaj tretman je pravi izbor za Vas

Izgledajte mlađe i svježije

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?