Brz i bezbolan tretman kisikom koji će pomladiti Vaše lice


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o popularnom tretmanu kisikom

Postoje brojni tretmani za lice, no, jeste li čuli za tretman kisikom? S godinama se dotok kisika u stanice kože smanjuje, stoga je ova trepija odlično rješenje. Nedostatkom kisika koža izgleda starije i na njoj se stvaraju nepoželjne bore, stoga, ukoliko do sada niste iskusili tretman kisikom, možda je danas pravo vrijeme za to. U nastavku saznajte sve o ovom tretmanu koji će Vas oduševiti.

Tretman kisikom

Ovaj tretman odličan je ukoliko želite pomladiti Vašu kožu i učiniti je vizualno ljepšom i zdravijom. Također, ukoliko imate problema s prekomjernim izlučivanjem sebuma, ovaj će Vam tretman biti od velike pomoći. Isto tako, pomoći će Vam u borbi s neugodnim aknama te miteserima te ukloniti crvenilo kože. Tretman kisikom pomoći će Vam kod rozaceje kože, a također će obnoviti Vašu ispucalu kožu.  

Postupak tretmana kisikom

Ukoliko ste se pitali kako ovaj tretman izgleda i što sve uključuje, iduće minute su za Vas. Za početak, s lica se uklanja sva šminka te se ono tonificira, nakon čega slijedi piling s ciljem uklanjanja odumrlih stanica kože. Zatim slijedi vakum masaža te ubrizgavanje kisika u kožu lica. Ubrizgavanje aktivnih sastojaka s kisikom idući je korak. Oni se nanose na površinski sloj kože radi njezine što bolje regeneracije.

Cilj tretmana kisikom

Ovaj tretman ima više ciljeva. Oni su regeneracija kože te postizanje njezinog blistavog izgleda te sjaja kože. Ukoliko su tragovi na Vašem licu vidljivi, uz ovaj tretman kisikom oni će biti izbrisani, a Vi ćete izgledati svježe. Također, ova terapija odlično djeluje protiv stresa. Ukoliko je pred Vama određeni događaj koji Vam je važan, a izgledate umorno, lice Vam je puno bora i ne osjećate se lijepo u svojoj koži, ovaj tretman pravo je rješenje za Vas i spas je u zadnji čas!

Bio Oxygen aparat

Tretman kisikom izvodi se pomoću Bio Oxygen aparata kojim se zrak ubrizgava u lice. Tretman je  vrlo brz i bezbolan, stoga ne morate brinuti. Krajnji rezultat će Vas oduševiti. Ovaj tretman je vrlo poznat i prakticiraju ga mnoge žene koj žele vratiti živost u svoje lice, riješiti  se bora te izgledati svježije. Bio Oxygen aparat na vrlo lagan i bezbolan način ubrizgava kisik u lice izazivajući regeneraciju kože te poticanje proizvodnje kolagena. Ovaj tretman će Vas oduševiti, stoga mu dajte priliku i izgledajte mladoliko i sretno, a borama recite zbogom!


Galerija


Regeneracija kože i mladolik izgled

Dajte priliku ovom tretmanu i dopustite da Vas oduševi
Riješite se nepoželjnih bora

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?