Ružina vodica-kraljica beauty i kulinarskog svijeta


Podjeli na društvenim mrežama
Ružina vodica ima brojne pozitivne učinke koji će Vas oduševiti

Osim lijepog poklona i ukrasa, ruža ima i mnoga druga svojstva. Ružina voda sve je popularnija u beauty svijetu, a njezini su pozitivni učinci brojni. Pozitivno djeluje na kožu, a više saznate u nastavku.


Ružina voda

Ružina voda sadrži esencijalna ulja, prirodne antioksidanse i vitamine. Djeluje antibakterijski i protuupalno. Odlična je kod zacjeljivanja prištića. Ono zbog čega ju pripadnice ljepšeg spola najviše vole su njezina hranjiva i hidratantna svojstava. Ružina voda odlična je za svaki tip kože, a posebno za onu suhu, osjetljivu i sklonu borama jer zadržava vlagu u koži. Ukoliko ne koristite ovu vodicu, krenite već danas i uvjerite se u njezine pozitivne učinke.

Osvježite svoje lice ružinom vodom

Ružina voda čisti, njeguje te priprema vaše lice za noćnu regeneraciju prije odlaska na počinak. Isto tako, djeluje okrepljujuće i osvježavajuće ujutro ili tijekom dana. Nekoliko prskanja osvježit će vaše umorno lice i ukloniti podočnjake, a vi ćete izgledati odmornije i poletnije. Tonik od ruže pospješuje cirkulaciju krvi u licu, posvjetljuje tamne podočnjake ispod očiju i smanjuje otekline. 


Usporite starenje uz ružinu vodicu

Jeste li znali da ružina voda može zaustaviti proces starenja kože? Redovitim korištenjem ove vodice od ruže održite svoju kožu mladolikom i blistavom. Recite borama i starenju ne i izgledajte mlado i njegovano. Ružinu vodicu možete pronaći u brojnim drogerijama. Kupite ju prvom prilikom i mislite na svojeu kožu na vrijeme. Ona će Vam biti zahvalna. Iz vlastitog iskustva uvjerite se u njezine pozitivne učinke koji će Vas oduševiti!

Jednostavna, a učinkovita

Za dobivanje ružine vodice nisu potrebni neki preveliki procesi. Ona nastaje vrlo jednostavno. Riječ je o aromatiziranoj vodi koja je dobivena namakanjem ružinih latica. Uz to, može se koristiti i za jelo. Odličan je dodatak brojnim jelima kojima daje posebnu aromu. Jeste li već koristili ružinu vodicu prilikom kuhanja? Ukoliko niste, možda je ovo znak da biste trebali. Brojne su blagodati ove vodice koje je ušla na velika vrata na beauty scenu i u svijet kulinarstva, složit ćete se, s razlogom!


Galerija


Ružinom vodicom usporite starenje kože i uklonite podočnjake

Jeste li znali da se ružina vodica koristi i u kulinarstvu?

Kupite već danas ružinu vodicu

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?