Prirodna kozmetika obnovit će Vašu kožu


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o prirodnoj kozmetici

Volite se uređivati, no, u posljednje vrijeme vam svi beauty proizvodi teško sjedaju na kožu? Ne brinite jer u pomoć vam može doskočiti prirodna kozmetika koja ima brojne prednosti. Više pročitajte u nastavku.


Prirodna kozmetika

Kako bi se neka kozmetika certificirala kao prirodna ona treba sadržavati barem 90% sirovina koje su prirodnog porijekla. Kako bi se ista kozmetika nazvala ekološkom, među sastojcima ih barem 95% treba biti organskog porijekla. Učinci prirodne kozmetike su brojni i svakako ju je preporučljivije koristiti, nego onu umjetnu. Blagotvorno djeluje na kožu čineći ju ljepšom i ne stvara kožne probleme koje većina neprirodne kozmetike uzrokuje.

Prednosti korištenja prirodne kozmetike

Jeste li znali da prirodne sastojke ljudski organizam prihvaća kao vlastite, dok one kemijske ne prihvaća kao svoje. Upravo je to razlog zašto vam kemijska kozmetika nakon određenog vremena više ne odgovara i krećete u potragu za onom koju će vam koža bolje prihvatiti. Što se tiče cijene prirodne kozmetike, one su vrlo slične ili jednake kemijskim proizvodima. Vrlo lako izdvojimo novac za kremu određene marke, dok ćemo prilikom kupnje prirodne kozmetike dva puta promisliti. Brinite o vašoj koži na vrijeme, njegujući ju pravim sastojcima jer će vam biti zahvalna i uviđat ćete rezultate iz dana u dan.


Posjeta kozmetičaru

Ukoliko uz korištenje prirodnih proizvoda volite s vremena na vrijeme posjetiti kozmetički salon i počastiti se tretmanom lica, znajte da činite dobru stvar. Kombinacija prirodne kozmetike i kozmetičkog salona pun je pogodak, a s obzirom na to da prirodne kreme imaju brojne blagodati, neće biti potrebno toliko često posjećivati kozmetički salon. Pomladite se, regenerirajte i osvježite svoju kožu. Ukoliko ne koristite prirodnu kozmetiku za tijelo, danas je pravo vrijeme da sve kemijske proizvode zamijenite prirodnima.

Izrada prirodne kozmetike

Jeste li ikada pokušali sami napraviti vlastitu prirodnu kozmetiku? Mogućnosti su brojne. Od tonika, gelova, seruma i slično. Pronađite recept, kupite sve potrebne sastojke te pribor i krenite u avanturu zvanu izrada prirodne kozmetike. Ukoliko radite prirodne preparate prvi put, možda će vam za cjelokupan proces izrade trebati više više vremena, no, sa svakom idućom izradom taj će proces biti sve brži. Krenite koristiti prirodnu kozmetiku i gledajte kako se vaša koža regenerira, postaje puna života i lijepa. Sretno u izradi prirodne kozmetike!


Galerija


Jeste li znali da prirodna kozmetka ima brojne učinke na kožu

Jeste li ikada izrađivali prirodnu kozmetiku?

Prirodna kozmetika regenerirat će vašu kožu

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?