Učinkovitom kremom za ruke protiv suhe i ispucale kože


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o odličnim učincima kreme za ruke

Koža ruku je osjetljiva, posebice zimi kada je zrak hladan i suh. Brinete li o svojim rukama koristeći kremu i razne druge kozmetičke preparate kako biste ih zaštitil od vanjskih utjecaja? Ukoliko ste primjetili da su Vam ruke suhe pa čak i pucaju nakon čega Vam nastaju krvave ranice, vrijeme je da priuštite Vašim rukama njegu kakvu zaslužuju.


Krema za ruke

Postoje kreme za ruke laganije i masnije teksture. Ukoliko redovito mažete svoje ruke kremom, za Vas je odlična krema lakše teksture, no ukoliko se kremu na ruke sjetite namazati tek povremeno i u prolazu te su Vam ruke dosta suhe, teže teksture krema su odličan izbor za Vas. Mažite svoje ruke redovito kako ne biste izazvali veća oštećenja na koži, poput ekcema i slično.

Nanošenje kreme za ruke

Kremu za ruke dobro je nanositi svaki dan kada su temperature niske i zrak hladan kako biste zaštitili kožnu barijeru. Zasigurno ste primjetili kako ljeti Vaše ruke nisu suhe i ispucale i nije ih potrebno mazati kremom za ruke. No, zimi nije ista situacija upravo zbog toga što je zrak vrlo hladan što dovodi do toga da Vaše ruke postaju grube i suhe.


Krema za ruke s bademovim uljem

Bademovo ulje je odličan sastojak koji ima brojna ljekovita svojstva. Duboko hidratizira kožu te ju ostavlja mekom i glatkom. Ono je bogato bjelančevinama, vitaminima A, B1, B2 I B6 i vitaminom E. Bademovo ulje smiruje kožne upale, poput ekcema i slično. Ukoliko želite vrlo brzo regenerirati svoju kožu ruku, svakako posegnite za kremom koja u sebi sadrži bademovo ulje. S ovom kremom nećete pogriješiti.

Krema za ruke od kamilice

Krema za ruke od kamilice ima odlična svojstva. Kamilica također umirujuće djeluje na kožu te smanjuje brojne upale. Kamilica smanjuje vrijeme potrebno za regeneraciju rana pa ukoliko na Vašim rukama imate male ranice nastale od suhog zraka, svakako na ruke namažite kremu od kamilice kako bi one što prije nestale s Vaše kože. Ova je krema i vrlo ugodnog mirisa, stoga je pravi izbor za Vas ukoliko imate suhu i ispucalu kožu ruku.Galerija


Krema za ruke od kamilice brzo regenerira suhu kožu

Krema za ruke može spriječiti isušivanje kože ruku i potencijalni nastanak ekcema.

Jesu li vaše ruke suhe?

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?