Micelarna otopina vrlo je popularna u svijetu ljepote i nijege


Podjeli na društvenim mrežama
Micelarna otopina i njezina svojstva

Micelarna otopina vrlo je popularna u svijetu ljepote i mnoge pripadnice ljepšeg spola imaju je u svojim kozmetičkim torbicama te ormarićima s kozmetikom. Micelarna otopina odlična je za skidanje šminke. No, samo micelarna nije dovoljna u tretmanu nijege lica. Više o tome i sve što niste znali o ovoj otopini saznjate u nastavku.

Micelarna otopina

Na  licu se tijekom dana nakupi puno nečistoća iz različitih izvora. Upravo zato je potrebno njegovati ga i umivati se pa čak i ako na licu tijekom dana niste imali šminku. Glavni sastojak micelarne vode su micele. Riječ je o molekularnim nakupinama koje nisu najbolji prijatelji s masnoćom te vodom. Micelarne otopine neće nairitirati Vaše lice te izazvati nelagodno crvenilo kože, stoga su jedan od omiljenih preparata i vrlo tražen proizvod u drogerijama.

Vrste micelarnih otopina

Postoje različite miceralne vodice, ovisno od proizvođača do micelarne za određeni tip kože. No, ono što je sigurno je to da je učinak isti. Kod odabira micelarne vodice, u obzir ćete uzeti njezine sastojke, cijenu, proizvođača i slično. Dolaze u različitim pakiranjima i militražama, a izbor koju ćete micelarnu vodicu odabrati je na Vama. Ukoliko niste sigurni koja bi Vam najbolje odgovarala s obzirom na tip Vaše kože, slobodno se posavjetujte s osobama koje su stručne u tom području ili istražite ovu temu na internetu.

Micelarna otopina s hijaluronskom kiselinom

Spoj micelarne vode te hijaluronske kiseline san je snova svih žena. Spoj ova dva sastojka koja su vrlo poželjna u svijetu ljepote ima za krajnji ishod odlične rezultate. Također, ovakvi sastojci sadrže veliku količinu vode, aktivnih sastojaka te stabilizatora. Koriste se kao dio nijege lica i nije potrebno ispirati ih. Micelarna otopina i hijaluronska kiselina će revitalizirati Vašu kožu te će ona biti mekanija. Također, ovakve proizvode možete koristiti za uklanjanje šminke s Vašeg lica.

Micelarna otopina sa zelenom kavom

Koliko je kava zdrava i učinkovita dokazuje i činjenica da se ona koristi čak i u kozmetici pa tako psotoji micelarna otopina s kavom i to onom zelenom. Ova micelarna voda uklonit će šminku s Vašeg lica nježno, bez izazivanja iritacija i crvenila kože. Zelena kava će ojačati prirodnu vlažnost kože na duge staze, vratit će joj prirodnu ravnotežu te željeni sjaj zbog kojeg će izgledati svježije i zdravije. Ukoliko do sada niste koristili ovu vrstu micelarne otopine, pravo je vrijeme za to. Dopustite da Vas oduševi!


Galerija


Odlična micelarna otopina

Saznajte sve o micelarnoj otopini

Odlični učinci micelarne vode

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?