Tretman IPL uređajem za glatku kožu bez iritacije


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o popularnom IPL uređaju

Svaka žena želi glatke noge svaki dan, no, put do istih je vrlo zahtjevan. Konstantna depilacija kože nogu i nije najbolja za kožu jer će ona postati suha i nairitirana, a dlačice će vrlo lako urasti u kožu gdje dolazimo do još jednog problema. Nije lako biti žena. Tu je uključeno puno svakodnevne brige o izgledu, a depilacija troši najviše vremena. Tu u pomoć dolazi IPL uređaj koji će postati Vaš najbolji prijatelj uz kojeg svakodnevno depiliranje više neće biti Vaša svakodnevica.

IPL uređaj

Ovaj uređaj će odgovarati svakome, a najviše onima koji imaju svijetlu kožu. Ukoliko imate tamniju kožu, onda IPL i nije najbolji izbor za Vas. Postoji bežični IPL uređaj te onaj s kablom. Koji ćete odabrati Vaš je izbor. Iako se onaj bez kabla čini puno praktičniji, čak i ako odaberete bežični IPL uređaj nećete pogriješiti jer je ovaj uređaj pun pogodak! Koji god uređaj da odaberete, nećete pogriješiti!

Intense Pulsed Light

IPL epilatori koriste Intense Pulsed Light tehnologiju. Zrake se usmjere na pigment u dlaci te ga zagrijavaju čim se sprječava ponovni rast dlake unutar folikula.  Također, IPL uređaj koristi zrake koje se rasporede po širem području te omogućuju brži učinak. Ukoliko niste svijetle puti, već tamnije, ovaj uređaj nije preporučljiv za Vas. Ukoliko imate tetovaže na području tijela koji želite tretirati IPL uređajem, znajte da to nikako nije dobra ideja i trebate pod svaku cijenu izbjegavati dodir IPL-a i tetovaža. Solarij te IPL uređaj nisu najbolji prijatelji, stoga nije dobro nakon izlaganja IPL uređaju posjetiti solarij i obrnuto.

Isplativost IPL uređaja

Ukoliko ste se pitali je li ovaj uređaj isplativ, kod same pomisli da ne morate svaki dan ukljanjati dlačice te gubiti vrijeme kojeg je ionako premalo već je vidljiva isplativost IPL-a. Također, njegova cijena odgovara njegovoj dugoročnoj mogućnosti korištenja. Zaboravite na svakodnevno depiliranje i odlazak na mjesečnoj razini i to više puta u kozmtički salon. Koliko ćete samo novca uštedjeti kupnjom IPL uređaja. Kada se sve skupa zbroji kupnja oovg uređaja je vrlo isplativa, stoga s njim nećete pogriješiti!

Izbor IPL uređaja

Postoje brojni IPL uređaji raznih marki, a koji ćete odabrati – ostaje Vama na izbor. Ono što je sigurno je da koji god odaberete njegov će Vas učinak oduševiti i požalit ćete što već prije niste posegnuli za ovim uređajem koji će Vam uštedjeti vrijeme i riješiti Vas nepoželjnih dlačica i njihovog konstantnog uklanjanja. Osim toga, bilo koji tretman IPL uređajem je bezbolante brz. Ono što je bitno naglasiti da između serija od 20 minuta treba napraviti određenu pauzu kako Vas zrake ne bi opekle, a zatim bez problema nastaviti s tretmanom i uživati u krajnjem rezultatu. Ukoliko ste više pobornik prirodnog uklanjanja dlačica šećernom pastom, postoje brojni saloni koji pružaju ovu uslugu, stoga ne morate brinuti.


Galerija


Beauty uređaj koji će Vam uštedjeti vrijeme

IPL uređaj ima brojne prednosti te odličan krajnji učinak

Brzo i bezbolno uklanjanje dlačica

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?