Učinkovit HydraFacial tretman i njegove vrste


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o HydraFacial tretmanu čiji će Vas učinak ugodno iznenaditi

Želite li pomladiti svoju kožu onda je ovaj tretman pravi izbor za Vas. Osim što je brz i bezbolan, također ima i odlične učinke na kožu Vašeg lica koji će Vas oduševiti. Ukoliko do sada niste iskusili ovaj tretman, pažljivo čitajte iduće retke jer se možda nakon njih odlučite na zakazivanje svog termina za HydraFacial tretman u kozmetičkom salonu ili poliklinici. Više o ovom tretmanu saznajte u nastavku.

HydraFacial

Ovaj tretman čija je glavna uloga pomlađivanje Vaše kože, osim što ju čisti, također ju vlaži te polira, stoga će ona nakon ovog tretmana biti zaglađena, nahranjena te izgledati zdravo i prekrasno. Ovaj je tretman pomlađivanja pogodan za sve tipove kože. Vrlo je brz, a njegova učinkovitost je zajamčena. HydraFacial će umiriti Vašu kožu te ju očistiti od svih masnoća. Iritacija kože je nepoznat pojam kod ovog tretmana, stoga ne morate brinuti. Prepustite se bez straha u ruke stručnjaku i dopustite da Vas krajnji rezultat zadivi.

Uklanjanje znakova starenja

Ovim tretmanom riješit ćete se znakova starenja poput bora i sličnog, a da pritom koža ostane vlažna te zdrava i lijepa. Ono što je važno naglasiti je da nakon HydraFacial tretmana možete nesmetano nastaviti sa svojim aktivnostima. Njegove su prednosti brojne, a neke od njih su uklanjanje bora koje su proširene, a koje je potpuno bezbolno. Također, štiti Vašu kožu te ju njeguje.  Utječe na stvaranje novog sloja kože koji je gladak. Nakon njega, koža će Vam biti nahranjena, a sve nečistoće i nepravilnosti uklonjene.

Vrste HydraFacial tretmana

Postoje različite vrste ovog tretmana. One su Signature HydraFacial, Deluxe HydraFacial te Platinum HydraFacial. Signature tretmanom uklonit će se mrtve stanice kože, nakon čega će koža ostati blistava. Koža lica bit će nahidratizirana serumima koji obiluju antioksidansima, hijaluronskom kiselinom te peptidima. Deluxe tretman mu je vrlo sličan. Ono što ovaj tretman razlikuje od Signature HydraFacial tretmana je to što se dijeli na više vrsta. Glavna karakteristika tretmana je da utječu na zaglađivanje bora te pomlađivanje kože. Uklanjaju hiperpigmentaciju te štite od upalnih procesa na koži.

Kada HydraFacial nije preporučen

Ovaj tretman, iako ima mnoge pozitivne učinke, ne preporučuje se kod određenih slučajeva. Ukoliko ste prije odlaska na terapiju unazad tri do pet dana depilirali lice voskom onda nikako nije poželjno da se podvrgnete ovom tretmanu dok ne prođe određeni kratki period nakon depilacije. Također, ukoliko imate neke autoimune bolesti poput ekcema i psorijaze Vama se ne preporučuje odlazak na HydroFacial terapiju lica. Laserski tretmani kože te HydraFacial tretman nikako ne idu ruku pod ruku, stoga, ukoliko ste par dana prije odlaska na tretman HydaFacial svoju kožu tretirali laserom, pričekajte koji dan, otprilike tjedan dana, nakon čega možete zakazati svoj termin u određenom kozmetičkom salonu ili poliklinici.


Galerija


Potpuno bezbolan i brz tretman lica

Uz ovaj tretman potaknite regeneraciju kože

Mlada i lijepa koža nadomak ruke

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?