Hijaluronska kiselina - kraljica lijepog i mladolikog izgleda


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o hijaluronskoj kiselini

Tretmani pomlađivanja lica i brojni preparati čija je svrha ista u sebi sadrže jedan zajednički sastojak. Znate li o kojem je sastojku riječ? Riječ je o hijaluronskoj kiselini koja ima brojne učinke na mladolik izgled kože. Više o hijaluronskoj kiselini te njezinim učincima saznajte u nastavku.

Hijaluronska kiselina

Jeste li znali da se svi rađaju s određenim postotkom hijaluronske kiseline u koži? No, nažalost, ona se, kako tijelo stari, polako gubi. Upravo je to jedan od razloga zašto koža postaje naborana te joj ponestaje svježine. Ova kislelina pruža vlažnost i čvrstoću koži. Također, loš način života utječe na starenje, stoga ne možemo nedostatak hijaluronske kiseline okriviti za sve negativne učinke.

Polimerni spoj

Hijaluronska kiselina je po svom sastavu polimerni spoj. Njezina je glavna karakteristika sposobnost da veže vodu na sebe čime tijelu osigurava hidrataciju te mladolik i svjež izgled. U brojnim kozmetičkim preparatima za pomlađivanje kože moguće je pronaći hijaluronsku kiselinu, a na takvim kremama i slično obično piše da pomlađuju kožu i uklanjaju bore. Upravo je to jedna od glavnih uloga ove slavne kiseline koja je vrlo popularna u svijetu ljepote, stoga ju možemo nazvati kraljicom lijepe i mlade kože.

Serumi s hijaluronskom kiselinom

Postoje brojni serumi koji u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu te su naravno i jako popularni. Gotovo je nemoguće da bilo koji proizvod koji u sebi sadrži ovu kiselinu nije popularan. Hijaluronsk kiselina simbol je ljepote te mladolikog izgleda. Ukoliko do sada niste isprobali neki proizvod, bilo da je riječ o kremi ili serumu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, možda je danas pravo vrijeme za to. Serumi s hijaluronskom kiselinom su odlična podloga za šminku. Također, vrlo se brzo upijaju u kožu, a njihova je tekstura bistra.

Fragmentirana hijaluronska kiselina

Fragmentirana hijaluronska kiselina je oblik hijaluronske kiseline koja se sastoji od manjih komadića koji lakše prodiru u slojeve kože koji se nalaze na površini. Ova kiselina pomaže u što boljem zaglađivanju kože te Vam osigurava mladolik i zdrav izgled i briše godine s Vašeg lica. Također, povećava njezinu elastičnost i čini je prekrasnom. Ova kiselina je zbilja hvalevrijedna i nećete pogriješiti ukoliko kupite određeni kozmetički preparat ili se podvrgnete tretmanu kod kojeg se koristi hijaluronska kiselina.


Galerija


Pomlađivanje kože i uklanjanje bora

Uz hijaluronsku kiselinu zaboravite na dehidriranu kožu

Odlični učinci hijaluronske kiseline

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?