Budite u trendu uz ovu prekrasnu manikuru


Podjeli na društvenim mrežama
Odlična manikura koja će Vas oduševiti.

Sve ljubiteljice manikure u idućim minutama će doći na svoje. Lijepi i uredni nokti san su mnogih žena, no njihovo održavanje nije jednostavno. Lakovi se brzo skidaju i već za par dana nokti izgledaju neuredno. Upravo zato je važno pravilno njegovati nokte kako bi lak bio što dugotrajniji, a u nastavku donosimo savjete za prekrasnu manikuru koja će Vas oduševiti i s kojom ćete biti u trendu.

Savjeti za najbolju manikuru

Prije nego što se odlučite na izradu manikure, dobro je pročitati određene savjete. Za početak, ruke je potrebno njegovati jer na rukama koje nisu njegovane, koje su ispucale i suhe lak neće izgledati lijepo, a ono najvažnije, na noktima takvih ruku neće se zadržati dugo. Potrebno je koristiti proizvode koji su kvalitetni kako bi učinak bio što bolji, stoga nemojte štedjeti na njima. Ukoliko želite prekrasnu manikuru, isplati se uložiti koju dodatnu kunu u kvalitetnije proizvode. Pridržavate li se ovih savjeta, Vaši su nokti spremni za idući korak - nanošenje laka.

Klasična manikura

Ovaj oblik manikure je najučestaliji. Koju god vrstu noktiju da imate, ova manikura pogodna je za Vas. Potrebno je temeljito očistiti nokte, oblikovati ih, ukloniti višak kožice s noktiju te na kraju odabrati u kojem obliku želite  da Vaši nokti budu. Izborom oblika noktiju koji najbolje izgleda na Vašim prstima možete u potpunosti izmijeniti vizualni dojam Vaših ruku.

Neki od oblika noktiju koje možete odabrati su “Stiletto” oblik nokta, “Almond” oblik te “Ballerina shape. Koja je razlika između njih?  “Stiletto” svojim oblikom podsjeća na potpeticu cipele. Najljepše će stajati duljim noktima i kraćim prstima ruku. “Ballerina shape” izgledom podsjeća na baletne papučice.


Manikura koja će trajati danima

Ukoliko kao i sve pripadnice ljepšeg spola ne volite kada Vam se lak skine već nakon dan, dva od njegovog nanošenja onda su iduće minute namijenjene Vama. U nastavku pročitajte kako napraviti manikuru koja će trajati danima. Za početak, dobra priprema je pola posla. Čisti nokti prvi su korak u postizanju dugotrajne manikure. Ukoliko s nokta skidate lak odstranjivačem laka za nokte pazite da koristite onaj bez acetona jer će on oštetiti Vaše nokte. Važno je prije nanošenja glavnog laka nanjeti podlak u tankom sloju. On će učiniti da glavni lak dulje traje na Vašim noktima.

Ukoliko volite nanositi lak u debelim slojevima, iznenadit ćete se kada pročitate da to nije dobar potez. Za što dulje trajanje laka na Vašim noktima potrebno ga je nanositi u tankom sloju. Na kraju, potrebno je nanjeti nadlak koji će biti točka na i Vaše manikure. Nije na odmet reći da iako će primjenom ovih savjeta Vaša manikura trajati duže, ona je ipak osjetljiva na vanjske uvjete, stoga pripazite na svoje nokte kako ih ne biste oštetili na neki grubi predmet ili slično. Iako nije pravilo, važno je reći kako su lakovi poznatijih marki bolje kvalitete te će uz njih manikura biti duljeg vijeka trajanja, stoga Vam ne mora biti žao dati koju kunu više za lak.

Popularna manikura

Trenutno su u modi jake i pastelne boje koje idu odlično uz preplanulu put. Svi ljubitelji roze boje doći će na svoje jer upravo ova boja spada u jednu od najpopularnijih ovog ljeta. Rozu boju odlikuje svestranost, a u svojoj osnovi ima tri kontrastne boje: crvenu koja označava strast, hladno plavu i bijelu koja simbolizira mekoću. Također, pridružuje joj se uvijek dobrodošla narančasta boja. Narančasta boja je spoj žute i crvene boje, a upravo narančaste nijanse odlično pristaju ljetnoj odjeći i nakitu. Zelena i plava boja prate ih u stopu. Zelena boja odiše prozračnošću i podsjeća na prirodu, dok plava podsjeća na nebo ili još bolje, more koje je simbol ljeta. Koju god od ovih boja da odaberete, nećete pogriješiti.


Galerija


Odlična manikura

Odlična manikura

Odlična manikura

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?