Najbolja estetska pedikura


Podjeli na društvenim mrežama
Estetska pedikura vizualno će izmijenit i uljepšati Vaša stopala te Vas oduševiti.

Bez obzira na to je li ljeto i nosi li se otvorena obuća ili je hladnije godišnje doba kada su sandale i pripadajuća ljetna obuća spremljeni duboko u ormar, Vaša stopala uvijek zaslužuju njegu. Lijepa i njegovana stopala idu ruku pod ruku s estetskom pedikurom, stoga, ako do sada niste odlazili na pedikuru u hladnijim mjesecima ili niste uopće, pravo je vrijeme da se to promijeni.


Estetska pedikura

Estetska pedikura omiljen je beauty tretman mnogih pripadnica ljepšeg spola. Ukoliko ste i Vi među njima, onda su Vam sljedeći retci dobro poznati, a za sve Vas koji razmišljate o istoj, pažljivo čitajte. Od čega se sastoji estetska pedikura? Ona se sastoji od kupke, pregleda samih stopala i odstranjivanja nakupljene zadebljane kože. Slijedi obrada nokta, lakiranje i njega hranjivom kremom. Ukoliko imate nekih problema sa stopalima, poput ispucale kože, onda estetska manikura nije najbolji izbor za Vas.

Salon za izradu pedikure

Prilikom odabira salona u kojem će Vam raditi pedikuru trebate obratiti pažnju na određene stvari. Kozmetički salon treba poštivati propisane sanitarno-higijenske uvjete. Također, potrebno je da djelatnici salona dezinficiraju i steriliziraju instrumenata za rad. Tko bi volio da mu estetsku pedikuru vrše instrumentima koji danima nisu održavani? Takav salon trebate izbjegavati u širokom luku. Isto tako, potrebno je da je sav onaj materijal koji dolazi u izravan kontakt s klijentom jednokratnog karaktera. Ukoliko salon u kojem planirate zakazati estetsku pedikuru zadovoljava sve uvjete, onda imate zeleno svjetlo. Ukoliko Vam je isti sumnjiv, sigurno postoji još mnogo njih koji će Vam pružiti sigurnu i kvalitetnu uslugu te zadovoljenje sve higijenske uvjete.


Vrste pedikure

Sigurno pretpostavljate da postoji više vrsta pedikure i u pravu ste! Osim estetske pedikure, postoje i klasična te medicinska pedikura. Koja je razlika između njih? Klasična pedikura sastoji se od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljanje kože. Slijedi oblikovanje noktiju te uređivanje stopala te njega stopala kremom i masažom. Klasična pedikura je preporučljiva za sve one srednje životne dobi i one čija je koža stopala ispucala.

Medicinsku pedikuru čine kupka, pregled stopala, baš kao što je to slučaj i s klasičnom pedikurom. Zatim slijedi uklanjanje zadebljanja kože, uklanjanje noktiju koji su urasli te kurjih očiju, oblikovanje noktiju te uređivanje Vaših stopala. Na kraju slijedi svima omiljena masaža stopala. Ova pedikura pogodna je za sve one starije životne dobi koji imaju zadebljanu kožu stopala te kurje oči.

Masaža stopala i estetska pedikura

Masaža i pedikura idu ruku pod ruku. Osim što ćete urediti Vaša stopala prekrasnom pedikurom, vrlo je bitno i masirati ih više puta tjedno. U Vašu kupku možete dodati par kapi ulja po Vašem izboru, bilo to ulje čajevca ili neko drugo, izbor je na Vama. Lijepa manikura još će ljepše izgledati na lijepim i njegovanim stopalima čija koža nije zadebljana, ispucala i gruba. Baš kao što nije dovoljno samo se lijepo obući kada idete na neki događaj, već uvijek nanesete barem malo šminke i napravite frizuru, tako nije dovoljno samo izraditi estetsku pedikuru i stati na tome. Nježna i mirisna kupka bit će točka na i Vašoj prekrasnoj pedikuri koja će osvojiti sve poglede!


Galerija


Vrhunska estetska pedikura

Estetska pedikura na Vašim stopalima izgleda predivno i Vaša će stopala učiniti puno privlačnijima.

Estetska pedikura

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?