Svečane frizure koje će Vas oduševiti


Podjeli na društvenim mrežama
Izaberite frizuru prema Vašem obliku lica

Vrijeme je brojnih svečanosti, poput krizmi, vjenčanja i slično, što za sobom povlači i frizure. Brojne pripadnice ljepšeg spola pomno biraju kakvu će frizuru imati, no, kada ju pronađu, ostaje upitnik iznad glave – koji frizerski salon izabrati. Kako odabrati pravi salon i frizuru za Vaš oblik lica pročitajte u nastavku!


Svečane frizure

Frizure poput punđi, rajfa od pletenica i brojnih drugih vrlo su popularne i omiljene među ženskom populacijom. Internet je pun ideja što učiniti s kosom, ali je možda i najvažnija odluka izabrati pravog frizera koji će frizuru sa slike znat napraviti. Brojni frizeri ne znaju raditi svečane frizure i često klijentice iz salona izađu ljute te doma odmah operu kosu i same si naprave frizuru. Ukoliko ne želite da se i Vama dogodi ovaj scenarij, dobrim istraživanjem prije odlaska na frizuru možete ga izbjeći.

Svečana frizura prema obliku lica

Ženama koje imaju slabije izraženu bradu dobro će stajati frizure koje će vizualno izdužiti Vaše lice. Pripadnicama ljepšeg spola koje krasi ovalno lice stoje sve vrste svečanih frizura. Imaju jako zahvalno lice, stoga mogu pustiti mašti na volju i odabrati koju god frizuru žele. Za one koji imaju izduženo lice, šiške su odličan izbor, a isto tako i šiške koje padaju na jednu stranu lica. Lice četvrtastog oblika nije pogodno za dužinu kose do ramena i ravnu kosu, stoga ju je dobro uviti. Isto tako, srcolikom licu odlično će stajati lokne. Osobe koje imaju trouglasto lice mogu jaču čeljust ublažiti loknama koje će padati niz lice.


Izbor frizera za izradu svečane frizure

Kao što smo već rekli, lako je pronaći frizuru koja Vam se sviđa, no, ono što je najbitnije je izbor frizerskog salona čiji će Vam djelatnici napraviti frizuru. Brojni frizeri nisu vješti u izradi frizura za svečanost pa na kraju dolaskom kući perete kosu i sami si u zadnji čas radite frizuru. Čak i kada želite samo obične lokne, mogu i tu zeznuti. Upravo zato prije odabira frizerskog salona važno je dobro se raspitati i pročitati recenzije dosadašnjih klijenata te istražiti web stranicu salona i pogledati njihove dosadašnje radove na društvenim mrežama. Možete im poslati sliku frizure koju želite i pitati ih bi li mogli izraditi takvu frizuru.

Izbor profesionalca ili svečana frizura u vlastitom aranžmanu

Sudeći prema prethodno rečenom, neki su u jednom danu bili i kod profesionalca na frizuti i radili frizuru u vlastitom aranžmanu. Ukoliko Vi želite izbjeći taj scenarij, ili odaberite kvalietni frizerski salon ili se odlučite da si sami napravite frizuru. Ukoliko se odlučite za prvu opciju, postoje brojni odlični saloni čiji djelatnici imaju iskustvo u izradi svečanih frizura. Kontaktirajte ih na vrijeme i zablistajte!


Galerija


Izrada svečane frizure ne mora biti tako teška, no, ipak ju je bolje prepustiti profesionalcima

Saznajte kakav oblik svečane frizure odgovara vašem obliku lica

Poklonite svoje povjerenje profesionalcima

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?