Ljepota i njega


Frizerski saloni (njega kose)

Saznajte kako izraditi frizuru za sve prigode, kako obojiti cijelu kosu ili samo pramenove, te kako je pravilno njegovati i koje proizvode koristiti za mekanu i sjajnu kosu.


Novi članci

Frizerski saloni (oblikovanje kose)

U frizerskom salon idete kada poželite promijeniti svoju kosu. To može biti samo šišanje, ali i bojanje, oblikovanje i priprema za različite svečanosti. Ponuda frizura je bogata, te frizerski saloni stoje na raspolaganju za ostvarivanje svake vaše želje.

Pročitaj više

Šampon za suho pranje (korištenje i nanošenje)

Kasnite na važan dogovor, a vaša kosa je u neredu? Brzopoteznim šamponom za suho pranje uklonit ćete masnoću i vratiti željeni sjaj i svježinu vašoj kosi.

Pročitaj više

Ulje za kosu (zaštita i njega)

Krhkoj i lomljivoj vlasi lako je stati na kraj uporabom ulja za kosu. Saznate zašto bi trebali koristiti ulje za kosu i kakve pozitivne učinke može donijeti vašoj kosi.

Pročitaj više

Pranje kose (pravilan postupak)

Pranje kose je rutinska navika, te se nesvjesno mogu pojaviti greške koje će koštati vašu kosu sjaj i lijepog izgleda. Uz nekoliko jednostavnih savjeta ispravite način na koji ste dosad prali kosu.

Pročitaj više

Njega masne kose (pranje i šamponiranje)

Redovito perete kosu i ona se brzo masti, ali ne pronalazite adekvatno rješenje? Uz nekoliko jednostavnih savjeta riješite se masnoće i uživajte u zdravoj i sjajnoj kosu.

Pročitaj više

Najbolji tretmani za suhu kosu

Imate suhu i beživotnu kosu, te niste sigurni kako je se riješiti? Uz nekoliko manjih promjena u rutini njega i brige za kosu, postići ćete zadivljujuće rezultata i vratiti sjaj i glatkoću vašoj kosi.

Pročitaj više

Kovrčanje kose (savršene kovrče)

Postoje razni načini na koji može unijeti promjenu u vašoj frizuru, a jedna od njih je kovrčanje kose. Za zavidne rezultate potrebno vam je samo nekoliko jednostavnih koraka.

Pročitaj više

Tretmani za sprječavanje peruti

Dosadne bijele pahuljice nastaju u vašoj kosi i padaju neprestano na vašu odjeću? Saznajte kako zaustaviti nastajanje peruti i svih neželjenih simptoma koje idu uz nju.

Pročitaj više

Tretman izvlačenja pramenova na foliju

Dosadila vam je prirodna boja kose? Saznajte kako izvlačenje pramenova na foliju može donijeti promjenu koju ste tražili i dati kosi puninu i neodoljivi sjaj.

Pročitaj više

Masaža vlasišta (rast kose)

Imate problema s ispadanjem kose i ne znate kako ga se riješiti. Povremeno obavite masažu vlasišta, koje će smanjiti pritisak na kosi, te poboljšati njezin rast.

Pročitaj više