Odlično djelovanje trakica za izbjeljivanje zubi


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o trakicama za posvjetljivanje zubi

Bijeli zubi pojam su ljepote i želja mnogih ljudi. Neke je genetika nagradila prekrasnim osmijehom koji ne prolazi nezamijećeno, dok drugi moraju posezati za razno raznim proizvodima za izbjeljivanje zubi. Svi oni koji se nalaze u drugoj skupini znaju koliko vremena iziskuje pronalazak odgovarajućeg preparata za posvjetljivanje zubi, a učinci ponekad i izostanu. No, lijep osmijeh i nije tako daleko kako se čini.

Trakice za izbjeljivanje zubi

Postoje brojni preparati pomoću koji možete izbijeliti Vaše zube. Od prirodnih, do onih malo manje prirodnih, ali i dalje pouzdanih. Od izbjeljivanja zubi kod stomatologa do njihovog posvjetljivanja puderom za tu namjenu. Izbor je na Vama. No, jeste li čuli za posvjetljivanje zubi trakicama za njihovo izbjeljivanje? Vrlo su praktične i pouzdane, a njihov je učinak zajamčen. Zanimljivo je to da one uklanjaju čak i one mrlje koje se nalaze ispod cakline na zubu.

Proces izbjeljivanja zubi trakicama za izbjeljivanje

Posvjetljivanje nijanse zubi trakicama je vrlo brzo i praktično. Prije odlaska na spavanje, nakon pranja zubi nanesite trakice za izbjeljivanje na njih i ostavite ih tako pola sata. Tako ponavljajte svaki dan, dva tjedna uzastopce. Pridržavajte se vremena potrebnog za držanje trakica na zubima kako ne biste izazvali negativne posljedice poput uništenja cakline i slično. Ukoliko su Vaši zubi osjetljivi, pripazite s korištenjem trakica za izbjeljivanje zubi. Tada je dobro koristiti pastu koja je namijenjena osjetljivim zubima.


Sigurnost trakica za izbjeljivanje zubi

Ukoliko su Vaši zubi osjetljiviji i bojite se da ćete ih oslabiti korištenjem trakica za posvjetljivanje zubi, ne morate brinuti. Trakice za izbjeljivanje su sigurne za Vašu caklinu te zubno meso, a također se neće ništa loše dogoditi ukoliko Vam koji sastojak trakice završi u želudcu. S ovim trakicama izbijelite svoje zube brzo i bezbolno, u vrlo kratkom vremenskom periodu i smijte se bez prestanka! Osim što su praktične, također su i vrlo učinkovite, stoga s njima nećete pogriješiti!

Vrste trakica za izbjeljivanje zubi

Postoji više vrsta trakica za posvjetljivanje zubi. Razlikuju se po cijeni, sastojcima, učinku i slično. Koje ćete trakice za izbjeljivanje zubi odabrati, ostaje na Vama. Postoje i trakice koje su namijenjene specijalno za osjetljive zube, stoga, ukoliko su Vaši zubi posebno osjetljivi, potražite upravo takve trakice za posvjetljivanje i izbijelite Vaše zube bez brige da ćete ih oštetiti, odnosno, da će oni postati još osjetljiviji.


Galerija


Nikad lakše do lijepog i bijelog osmijeha

Trakice za posvjetljivanje zubi imaju odličan učinak

Lijepi i bijeli zubi bliži su nego što to mislite

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?