Nikad lakše do bijelih zubi uz kokosovo ulje


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o kokosovom ulju

Posvjetljivanje zubi može se činiti kao uzaludan posao jer iziskuje rutinu i trud, no, rezultati često znaju izostati. Kako biste izbjegli gubitak vremena i isto nezadovoljstvo koje uvijek nastupi, pokušajte izbijeliti Vaše zube kokosovim uljem. Ove ulje ima brojne povoljne učinke, a sve o njemu saznajte u nastavku.

Izbjeljivanje zubi kokosovim uljem

Posvjetljivanje zubi prirodnim sastojcima uvijek je puno bolja opcija jer kao što i sama riječ prirodno daje naslutiti, oni neće izazvati oštećenja koja bi se možda mogla dogoditi pri izbjeljivanju zubi nekim umjetnim preparatom. Osim toga, kokosovo ulje odlično je u suzbijanju bakterija. Također, uklonit će plah te očuvati Vaše desni zdravima.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje odličan je sastojak. Osim što je odlično za izbjeljivanje zubi, također ima hidratantna svojstva pa tako hidratizira kožu, a ovo je ulje odlično i za kosu te kožu lica. Osim toga, ono sadrži jedinstvenu kombinaciju masnih kiselina, stoga s njim nećete pogriješiti! Kap kokosovog ulja pomiješajte s pastom za zube te dodajte malo soda bikarbone i gledajte kako Vaši zubi iz dana u dan postaju bjelji.

Kokosovo ulje jača zubnu caklinu

Kao što je već rečeno, kokosovo ulje ima mnoge prednosti, a jeste li znali da ono jača caklinu? Kokosovo ulje može se koristiti na puno načina. Jedan od njih je mućkanje ulja u ustima svakog jutra. Da, dobro ste čuli! Uzmite dvije žlice ovog ulja i mućkajte ga minimalno 10 minuta u ustima, a zatim nastavite sa svojom standardnom rutinom pranja zubi. Možda će Vam okus u početku biti čudan, no, s vremenom ćete se naviknuti.

Bogatstvo vitamina

Kokosovo ulje obiluje mnogim vitaminima. Neki od njih su vitamin E, koji ima antioksidativna svojstva te vitamin D koji je odličan ukoliko želite imati jake zube te kosti. Vitamin K utječe na zgrušavanje krvi, dok je vitamin A koji sadrži kokosovo ulje odličan za Vaš imunološki sustav. Može se zaključiti kako s kokosovim uljem nikako ne možete pogriješiti, stoga je pravo vrijeme da ga krenete koristiti, ukoliko već niste!


Galerija


Učinci kokosovog ulja za koje do sada niste znali

Napravite vlastitu pastu za zube uz pomoć kokosovog ulja

Sve o odličnom djelovanju ulja kokosa

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?