Tretman izbjeljivanja zubi s odličnim rezultatima


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o izbjeljivanju zubi

Lijep osmijeh je glavni simbol ljepote. Mnogima se ne sviđa nijansa njihovih zubi pa posežu za različitim pastama za izbjeljivanje zubi i slično. Također, izbjeljivanje zubi moguće je i u stomatološkoj ordinaciji, no tada će ono biti skuplje od samostalnog eksperimentiranja. Sve o izbjeljivanju zubi saznajte u nastavku.

Izbjeljivanje zubi

Lijepi i bijeli zubi san su svakoga. No, nemaju svi privilegiju da imaju upravo takve zube. Često konzumiranje kave, vina, raznih namirnica i slično učinit će da Vaši zubi poprime žućkaste note. Tada svi posežu za izbjeljivanjem zubi pomoću raznih pasti za zube, uređaja s tom namjenom i slično. Nerijetko se ljudi odluče na izbjeljivanje zubi kod stomatologa. Ono je puno skuplje, nego što je to samostalno izbjeljivanje zubi, no, učinak je dugotrajniji.

Kada nije poželjno izbjeljivati zube

Ukoliko pripadate starijoj dobnoj skupini, tada izbjeljivanje zubi kod Vas neće imati preveliki učinak. Ukoliko su Vaši zubi tamnije i sive nijanse, izbjeljivanje će potrajati nešto duže, dok su žute i smeđe nijanse zubi najpogodnije za izbjeljivanje. Ukoliko ne pripadate u skupinu kojoj se preporučuje tretman izbjeljivanja, možete se okušati u samostalnom izbjeljivanju putem različitih pasti za zube i slično.

Izbjeljivanje zubi pjeskaranjem

Postoje različiti načini izbjeljivanja zubi. Jedan od njih je pjeskarenje. Izbjeljivanje zubi metodom pjeskarenja smatra se jednim od najstarijih načina izbjeljivanja zubi. Ono što ju odlikuje je jednostavnost, a tretman je potpuno bezbolan. Ukoliko ste strahovali od boli koju bi izbjeljivanje zubi moglo izazvati, s ovim tretmanom ne morate strahovati. Ono će ukloniti naslage plaha koje se nalaze na površini. Ono što je negativno kod ovog tretmana je da je, nažalost, njegov učinak kratkotrajan.

Lasersko izbjeljivanje zubi

Lasersko izbjeljivanje zubi može ih izmijeniti od 4 do 6 nijansa, što je odlična informacija. Osim toga, ova je metoda potpuno bezbolna, brza, a ne moramo ni naglasiti da je vrlo učinkovita.  Za razliku od izbjeljivanaj zubi metodom pjeskarenja, ova metoda pruža dugoročne rezultate. Nakon izbjeljivanja zubi laserom jedno ćete vrijeme morati pripaziti što jedete. Poželjno će biti da konzumirate hranu bijele boje kako ne biste narušili rezultate tretmana. No, ne brinite, to će trajati vrlo kratko, nakon čega možete uživati u svojim lijepim i bijeli zubima i smijati se od uha do uha.


Galerija


Neka Vaš osmijeh zablista uz metode izbjeljivanaj zubi

Postoje različite metode i preparati za izbjeljivanje zubi

Posvijetlite zube za par nijansi

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?