Izbijelite Vaše zube crnom pastom koja u sebi sadrži aktivni ugljen


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o crnoj pasti za zube

Lijepi zubi i samim time prekrasan osmijeh ono je što je san mnogih ljudi, no, što ako vas priroda nije podarila prirodno prekrasnim osmijehom pa morate posezati za raznim pastama za posvjetljivanje zubi ili tretmanima s istom svrhom? Ukoliko želite izbijeliti Vaše zube, a izbjegavate odlazak kod stomatologa na tretman izbjeljivanja, onda je crna pasta odličan izbor za Vas.

Crna pasta za zube

Crna pasta u sebi sadrži aktivni ugljen čija je glavna uloga posvjetljivanje nijanse zubi. Osim što uklanja plah sa zubi, ima i brojne druge pozitivne učinke. Isto tako uklanja loš zadah te ostavlja svježinu u Vašim ustima. No, iako ima brojne prednosti, ovu pastu nije preporučljivo koristiti često, već umjereno, odnosno jednom mjesečno.

Negativni učinci crne paste za zube

Iako ima brojne prednosti, crna pasta za zube ima i mnoge negativne učinke. Neke od njezinih lošijih strana bile bi to što njezinom pretjeranom upotrebom zubi mogu postati preosjetljivi,a isto tako, ona može izazvati zubnu eroziju. Samim time, riskirate pojavu karijesa koji nastaje erozijom zubi. Kao i u svemu - manje je više. Koristite crnu pastu za zube umjereno kako biste spriječili neželjene posljedice.

Površinsko uklanjanje mrlja na zubima

Crna pasta za zube uklanja mrlje s Vaših zubi, no, samo površinski. Ne prodire kroz caklinu, već se zadržava na površini zuba uklanjajući mrlje koje se tamo nalaze. Ukoliko mrlje na Vašim zubima nisu velike, crna pasta za zube bi ih trebala ukloniti, no, za veća obojenja zuba možda je bolje posegnuti za nekim drugim preparatom za posvjetljivanje zubi.

Zamjena za pastu za zube

Pasta za zube koja u sebi sadrži aktivni ugljen nikako ne može biti zamjena za klasičnu pastu za zube. Uz izbjeljivanje zubi crnom pastom na mjesečnoj bazi, potrebno je redovito četkati zube klasičnom pastom za zube. Iako ostavlja svjež dah u ustima te izbjeluje zube, crna pasta nema sva svojstva kao što ih ima klasična pasta za pranje zubi, stoga je to važno imati na umu. Ukoliko do sada niste koristili crnu pastu za zube, možda je baš danas pravo vrijeme za to!


Galerija


Odličan učinak crne paste za zube

Aktivni ugljen glavni je sastojak ove paste za zube

Bijeli zubi kao nikada do sad

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?