Samoborske kremšnite - pun pogodak za svaku prigodu


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte od čega se sastoje samoborske kremšnite

Koja Vam je prva asocijacija na Samobor? Samoborske kremšnite, naravno! Ovaj ukusan kolač vrlo je lagane teksture i topi se u ustima, a nerijetko se nađe i u domu mnogih. Ukoliko želite pripremiti kolač, a ne znate koji, možda su upravo samoborske kremšnite pravi izbor za Vas!


Samoborske kremšnite - pun pogodak za svaku prigodu

Samoborske kremšnite hrvatski su brend. Za njihovu pripremu nije potrebno puno satojaka, a ako ste vješti u izradi kolača, one će brzo biti gotove i moći ćete uživati u njima već isti dan. Možda ste mislili da je nemoguće pripremiti izvorne samoborske kremšnite, no, varate se. U nastavku Vam donosimo recept prema kojem će kremšnite ispasti baš poput onih samoborskih.

Pripremite samoborske kremšnite

Za pripremu samoborskih kremšnita potrebno je jedno pakiranje lisnatog tijesta, 1 l mlijeka te 8 jaja, 200 g šećera i 60 g brašna. Ostatak recepta znate. Okušajte se u izradi ove ukusne slastice već danas. Malo vremena, malo ljubavi i truda i Vaše kremšnite bit će gotove za čas posla i oduševiti Vas svojim okusom.

Kremšnite koje će Vas oduševiti

Kada su u pitanju samoborske kremšnite, dijetu stavite na čekanje. Uživajte u ovoj uksunoj slastici i u mislima otplovite u daleku prošlost iz koje ovaj kolač seže. S vremenom je on postao hrvatski brend i simbol grada Samobora, a brojni ljudi sa sobom kući ponesu kremšnite kako bi se njima zasladili čak i kada odu iz Samobora ili kako bi iznenadili svoje prijatelje i obitelj. Jedno je sigurno, samoborske kremšnite povezuju ljude.

Suvenir Samobora

Ukoliko ste se ikada našli u Samoboru, a niste kušali samoborsku kremšnitu, vrijeme je da ispravite tu grešku. Samoborska je kremšnita suvenir tog grada i ne možete otići iz Samobora, a da ju niste kušali. Njezin prekrasan izgled i kremasta tekstura umotana u prhko lisnato tijesto koje puca pod zubima vratit će Vam osmijeh na lice. Ukoliko želite naručiti ovu slasticu od obrta koji se bave izradom domaćih kolača, možda je baš sada pravo vrijeme za to.


Galerija


Pripremite samoborske kremšnite već danas

Za pripremu samoborskih kremšnita potrebno Vam je svega par satojaka

Naručite samoborske kremšnite

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?