Pripremite ukusan i sočan kolač za samo 45 minuta


Podjeli na društvenim mrežama
Priprema kolača ne mora Vam oduzeti cijeli dan, saznajte zašto

Ljubitelj ste kolača, no, ne volite potrošiti previše vremena na njihovu izradu? Tko kaže da morate? Kolači koji se ne peku odličan su izbor za sve one koji žele imati bez puno uloženog vremena ukusnu slasticu pri ruci kada ih uhvati želja za slatkim.


Kolači koji se ne peku

Kolači koji se ne peku vrlo su jednostavni za izradu. Kao što im sam naziv kaže, oni se ne moraju peći pa je samim time njihova izrada brže gotova. Potrebno je sjediniti sve potrebne sastojke, eventualno skuhati kremu čija izrada ne traje dugo i Vaš je kolač spreman za konzumiranje.

Banana split

Jedan od kolača koji se ne peku je upravo Banana split. Riječ je o vrlo ukusnom kolaču koji se sastoji od mljevenog petit keksa, banana, pudinga od vanilije, čokolade za kuhanje te šlaga ili kreme za šlag, ovisno što više volite. Izrada banana splita ne traje dugo, ali je potrebno kolač držati u hladnjaku preko noći kako bi postao kompaktan i još ukusniji.


Odlični za nenajavljene goste

Kolači koji se ne peku odlični su kada Vam se gosti najave svega par sati prije dolaska. S obzirom na to da je za njihovu pripremu potrebno malo vremena, imat ćete vremena priremiti ukusan kolač koji se ne peče i zadiviti svoje goste. Ako imate sreće, nećete biti u manjku s potrebnim namirnicama, a nedostaje li Vam koji sastojak pošaljite nekog od ukućana do najbliže trgovine.

Nutella Cheesecake

Na sam spomen Cheesecakea mnogima se zacakle oči, a uz samo malo truda i namirnica ovaj se sočan kolač može naći i u Vašem domu već danas! Pa kako kada nemate vremena ni za što, pitate se? Nutella Cheesecake se ne peče i brzo je gotov, stoga nema izlike da svoje ukućane već danas ne iznenadite ovom delicijom. P.S. Smijete uzeti komad više, počastite se jer Vi to zaslužujete!


Galerija


Pripremite ukusan kolač i iznenadite ukućane

Saznajte kako pripremiti ukusan kolač koji se topi u ustima

Mislili ste da Vam na izradu kolača mora proći cijeli dan?

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?