Pripremite kroštule koje se tope u ustima


Podjeli na društvenim mrežama
Saznajte sve o izradi kroštula

Kroštule. Na što Vas asociraju? Djetinjstvo, prošle dane, veselje koji Vam izazivaju osmijeh na licu. Pripremite već danas kroštule i neka Vam bude toplo oko srca. Nevjerojatno je koliko emocija može izazvati jedna slastica, zar ne?

Pripremite kroštule koje se tope u ustima

Kroštule su specifične za veljaču, odnono karnevalsko razdoblje kada se pripremaju za male maškare i ukućane. Kroštule su tradicijska slastica koje se iz generacija u generaciju priprema na obiteljskim druženjima, vrlo ih je lako pripremiti, a o njihovom okusu da i ne pričamo! Kada je pravo vrijeme za kroštule? – Uvijek!

Veljača i kroštule

Priprema kroštula specifična je za veljaču kada ulicama brojnih gradova zavladaju karnevali i šarene maske. Korštule će Vas zasladiti i svojim okusom ugrijati u hladne zimske dane te ćete zaboraviti na niske temperature. S ozirom na to da nam se veljača bliži, nemate izlike da ih ne pripremite već danas.


Jednostavna priprema

Za izradu kroštula potrebno Vam je svega par sastojaka koji svatko ima u svom domu. Gotovo tijesto izvalaj se natanko te se zatim reže na vrpce te mota u čvor. Slijedi stavljanje kroštula u duboko ulje, a nakon što se malo ohlade, posipanje šećerom u prahu. Zvuči ukusno, zar ne? Okus im je još bolji! Kroštule su tradicionalna slastica koja zaslužuje svoje mjesto na svakom stolu.

Prhko tijesto i kroštule

Kroštule se pripremaju od prhkog tijesta koje je vrlo ukusno i topi se ustima. Pripremaju se vrlo brzo od svega par sastojaka, a najukusnije su dok su još tople i prekrivene šećerom u prahu koji djeluje poput sniježnog pokrivača. Pripremite već danas svoje kroštule i uživajte u okusu!


Galerija


Ukusne kroštule koje će Vas oduševiti svojim okusom

Pripremite kroštule već danas i uživajte u ovoj tradicionalnoj slastici

Neka profesionalci pripreme kroštule za Vas

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?