Saznajte sve o izradi domaćih kolača


Podjeli na društvenim mrežama
Ukoliko volite pripremati kolače, no ne idu Vam od ruke, saznajte kako napraviti sočan domaći kolač

Ljubitelj ste slastica i volite ih jesti, jednako kao i peći? Pronašli ste se u ovoj rečenici, no, imate problem, izrada kolača ne ide Vam od ruke. Ne brinite! U nastavku Vam donosimo savjete uz pomoć kojih ćete ispeći odličan i ukusan domaći kolač koji će sve oduševiti.


Izrada domaćih kolača

Domaći kolači omiljeni su mnogima i uvijek će ih izabrati prije nego kolače kupljene u trgovini. Iako i kupovni kolači mogu biti odličnog okusa i teksture, složit ćete se, domaće je ipak domaće. Napraviti kolač nije teško, samo Vam je potrebno malo volje i doza ljubavi prema pečenju kolača, svi potrebni sastojci i možete krenuti.

Pita od jabuka

Pita od jabuka i to onih domaćih! Zvuči vrlo ukusno, zar ne? Toliko da biste istog trena izvadili sve potrebne namirinice i krenuli u njezinu izradu ili smjesta otišli u trgovinu po još onaj jedan sastojak koji Vam nedostaje za njezinu izradu. Domaća pita od jabuka zbilja je jednostavna za napraviti pa ćete tako u svega par koraka imati sočan domaći kolač na stolu.


Koraci u izradi pite od jabuka

Potrebno je zamijesiti prhko tijesto nakon čega je dobro da dio tijesta odstoji barem pola sata u hladnjaku, a dio tijesta da odstoji u zamrzivaču kako bi se ono naribalo po jabukama, a nakon pečenja bilo hrskavo i ukusno. Dok tijesto odmara, potrebno je naribati jabuke i začiniti ih po ukusu. Tajni sastojak, koji sada i nije tajan je dodavanje soka jednog limuna u naribane jabuke koji će dati dozu kiselosti za još sočniji okus.

Naručivanje domaćih kolača

Ukoliko želite naručiti veću količinu domaćih kolača za određenu prigodu ili proslavu kontaktirajte neki od obrta koji se bavi upravo izradom domaćih kolača i oduševite svoje goste, ali i sebe odličnim okusom slastica koje se tope u ustima. Brojni obrti imaju dostavu kolača na Vašu adresu, dok je kod nekih obrta potrebno osobno ih preuzeti. No, za preukusne slastice to neće biti teško, slažete li se?


Galerija


Domaći kolači koji se tope u ustima

Pečenje kolača ne mora biti komplicirano

Naručite svoje domaće kolače već danas

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?