Građevinski radovi


Instalacije (sustavi i uređaji)

Pri gradnji objekta potrebne su razne instalacije. Riječ je o vodovima i uređajima koji opskrbljuju prostor vodom, električnom energijom i plinom, kontroliraju temperaturu i različite sustave koji su potrebni za ispravno funkcioniranje objekta. 


Novi članci

Klima uređaji (rješenje za grijanje i hlađenje)

Kako ugrijati ili rashladiti prostor vječita je dilema. Uz odgovarajući klima uređaj ta dilema postaje prošlost.

Pročitaj više

Dizala (pogoni, vrste i sigurnost)

Živite na 10 katom i tražite najbrži način silaženja i izlaženja, a pritom izbjegavate stepenice? Ugradnja dizala skratit će vaše probleme, te će vas prenijeti gdje god želite za samo nekoliko sekundi.

Pročitaj više

Dimnjaci (izvođenje i održavanje)

Prilikom sagorijevanja toplinske energije pojavljuju se dimni plinovi koje treba preusmjeriti u vanjski prostor objekta. Za uspješno i sigurno preusmjeravanje potrebno je ugraditi dimnjake.

Pročitaj više

Grijanje (pojedinačno i centralno grijanje)

Želite zadržati ugodnu temperaturu u grijanim prostorima kuće? Za to vam je potreban adekvatan sustav grijanja.

Pročitaj više

Vodoinstalater i instalacijski radovi

Kako bi voda sigurno tekla kroz objekt, od glavnog voda do trošila, potreban vam je izvođač vodoinstalaterskih radova, odnosno vodoinstalater.

Pročitaj više

Ventilacija (vrste i ugrađivanje)

Tražite kako održavati kvalitetu zraka i prozračiti kuću, a pritom izbjeći propuh? Ugradnje ventilacije riješit će vaše probleme.

Pročitaj više

Plinske instalacije (priključivanje i postavljanje)

U izgradnju objekta treba uzeti i dovođenje plina. Plin dospijeva u upotrebu u kući zahvaljujući plinskim instalacijama.

Pročitaj više

Električne instalacije (materijali i održavanje)

Kako bi električna energija besprijekorno koristila u vašoj kući, potrebno je precizno postavljanje električnih instalacije koji dovode i odvode električnu energiju objekta.

Pročitaj više