Nekretnine u Osijeku


Podjeli na društvenim mrežama
Ne morate se bojati kako neće uspjeti prodati svoju nekretninu. Uz samo nekoliko savjeta, Vaša nekretnina može doseći puni potencijal na tržištu i ostvariti cijenu koja Vama najviše odgovara.

Kupac je u potrazi za novim domom, te smatrate kako je Vaša nekretnina spremna za prodaju? Uz nekoliko preinaka i pomoći u obliku agencije za nekretninu, postignite realnu cijenu na tržištu bez ikakvih problema.Kako prodati nekretninu?

Većina osoba koje planiraju prodati svoju nekretninu sanjaju o jednostavnoj transakciji u kojoj stave nekretninu na prodaju, brzo pronađu idealnog kupca i dobiju novac. U stvarnosti, prodaja nekretnine ne mora biti težak proces, ali kako bi došli do kraja potrebno je postepeno odraditi sve korake. Prodaja nekretnine može potrajati i po nekoliko mjeseci, te ovisi o uvjetima na tržištu područja na kojem se nalazite. Po mogućnosti nekoliko mjeseci prije nego što nekretninu stavite na prodaju, zakažite procjenu nekretnine kako bi identificirali potencijalne probleme i dobili uvid u njezinu pravu vrijednost. Kada se odlučite za prodaju, potražite agenciju za nekretnine kako bi što prije prodali Vašu nekretninu po cijeni koja odgovara Vama i kupcu. 

Trebate li pomoć oko prodaje nekretnine?

Kod kupnje nekretnine, kupac će prvo pogledati oglas u kojem će tražiti cijenu, izgled i ostale sadržaje koje bi ga mogle interesirati. Kako bi ste se probili na prvo mjesto i zainteresirali što više kupaca za svoju nekretninu razmislite o oglašavanju Vaše nekretnine. U oglasu koristite fotografije visoke rezolucije i tlocrt nekretnine kako bi se kupac lakše zamislio u prostoru. Prije fotografiranja nekretnine, temeljito očistite prostore i uklonite suvišne stvari. Provjerite stanje zidova i podova, te ih osvježite bojom i lakom, po potrebi. Nemojte zaboraviti na agencije za nekretnine, koje Vam mogu pomoći oko uspješne prodaje. Svakako se prilagođavaju Vašim željama, te ćete nekretninu prodati po cijeni koja će odgovarati Vama, ali i potencijalnom kupcu. 

Zanimaju Vas nekretnine u Osijeku?

Cijena nekretnine ovisi i lokaciji na kojoj se nalazi. Tako se, primjerice, prema Izvješću o tržištu nekretnina iz 2022. godine, u Osijeku najčešće kupuju stanovi/apartmani, te broj kupoprodajnih nekretnina iznosi 938 s prosječnom cijenom od 1.012,37 €/m². Kupuju se i stambene zgrade/obiteljske kuće s 346 upisane jedinice i prosječnom cijenom od 190,67 €/m². Za poslovne prostore u 2022. godini izdano je 55 kupoprodajnih ugovora, te su morali izdvojiti prosječnu cijenu od 530,32 €/m². Na tržištu nekretnina u Osijeku vidljivo je kako su cijene stabilne, te se mnogi odlučuju baš za ovaj grad. Bilo da je riječ o kupnji ili prodaji, u Osijeku ćete sigurno začas pronaći nekretninu koja odgovara Vašim potrebama.


Galerija


Došlo je vrijeme za prodaju nekretnine?

Pripremite nekretninu, kreirajte oglas, postavite najbolje slike i kupci će polako dolaziti.

Pregledajte nekretnine u Osijeku

Upitajte stručnjaka

Postavite pitanje stručnjaku iz djelatnosti :
Jesi li čovjek ?