Građevinski radovi


Izdvojeno


Novi članci

Koliko vrijedi nekretnina i zemljište?

Koliko vrijedi nekretnina? Koliko vrijedi zemljište? Koja je realna cijena prodaje i kupnje nekretnina i zemljišta? To su pitanja koje muče vlasnike nekretnina i zemljišta. Procjena nekretnina i zemljišta ne bi trebali predstavljati gnjavažu, ukoliko znate kako napraviti pravu procjenu.

Pročitaj više

Zašto ugraditi solarni sustav?

Sunčeva energija obnovljiv je i besplatan izvor, čiji potencijal najviše koriste solarni sustavi. Solarni sustavi idealno su rješenje za zagrijavanje tople vode i grijanje.

Pročitaj više

Infracrveno grijanje, IR IC paneli (funkcija i prednosti)

Sustav grijanja koji drži istu temperaturu po cijeloj prostori zove se infracrveno grijanje. Takvo grijanje omogućava se IC panelima koji veliki dio energije uspješno pretvara u toplinu, te uspješno zagrijava željenu prostoriju

Pročitaj više

Saznajte zašto je podno grijanje isplativa investicija

Sve o podnom grijanju i njegovoj isplativosti

Pročitaj više

Instalacija sustava centralnog grijanja

Sustav centralnog grijanja odličan je izbor za hladne dane pred nama

Pročitaj više

Postavljanje solarnih panela.

Postavljanje solarnih panela vrlo je isplativa investicija. Ukoliko još niste ugradili iste, vrijeme je da razmislite o tome.

Pročitaj više

Redovni servis plinskih bojlera - Pripremite se za zimu

Saznajte sve o servisu plinskih bojlera i spremni dočekajte zimu.

Pročitaj više

Manji kućanski popravci (održavanje i obnova)

Kućanski popravci nužni su kako bi se pravilno funkcioniralo. Oni ne moraju uvijek biti komplicirani, te uz malo strpljenja i vještine i vi ćete moći obaviti manje kućanske popravke.

Pročitaj više

Uređenje okoliša (planiranje i sadnja)

Kako bi dobili nov i privlačan vanjski izgled doma, možete urediti okoliš. Prvo je potrebno pozvati stručnjake da pregledaju teren i naprave nacrt, te realiziraju vašu zelenu oazu u stvarnost.

Pročitaj više

PVC ograde (vrste i ugradnja)

Kako bi pravilno ogradili svoje zemljište i zaštitili ga od neželjenih posjetitelja, potrebno je kupiti ogradu. Postoje razni materijali dostupni na tržištu, koji služe za dobivanje kvalitetne ograde, a jedan od njih je i PVC.

Pročitaj više