Dodaj svoju tvrtku
PVC i ALU rolete i grilje Krk

DI-MA, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU, VL. IGOR KOSIĆ


Bok od Brozića 40, 51500 Krk

PVC i ALU rolete i grilje Krk |


DI-MA, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU, VL. IGOR KOSIĆ prepoznat je po višegodišnjem uspješnom poslovanju, kao i visokim standardima koje slijedi u radu.

Primarna djelatnost obrta je ugradnja i montaža PVC i ALU (aluminijske) stolarije. Kvalitetna usluga prepoznata je od strane zadovoljnih korisnika/ica iste, što je svakako zalog za još uspješnije poslovanje u budućnosti.

dima22

PVC i ALU rolete i grilje Krk

DI-MA, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU, VL. IGOR KOSIĆ tvrtka je koja je s djelovanjem krenula 2013. godine. Sjedište joj je na otoku Krku, na području Primorsko-goranske županije.

Kao svoju osnovnu djelatnost obrt ističe poslove ugradnje i montaže PVC i ALU (aluminijske) stolarije.

Obrt djeluje na području Primorsko-goranske županije te po potrebi i šire.

PVC i ALU rolete i grilje samo su dio bogate ponude tvrtke DI-MA, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU, VL. IGOR KOSIĆ. S povjerenjem im se možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  po dogovoru

 • ned

  n.r.

Pvc prozor

Dobar dan, živim u Zagrebu, a kuću za odmor imam u Puntu. Želimo napraviti jedan PVC prozor sa stražnje strane, znači prozor ne smije imati škure prema van, nego sa unutarnje strane. Želimo da se prozor (stakleni dio) može potpuno otvarati i na kip. Da ima mrežicu protiv komaraca, koja se može dizati i spuštati. Ovo sam malo opisala naše želje, a znam da dok ne vidite, premjerite, ne možete reci dali je sve to moguće i koliko bi nas došlo. Iza 25.3. ćemo ići na Punat na 3 dana i ako bi smo se mogli dogovoriti da se dođe pogledati i da nam date neku ponudu bilo bi super. Ja bih vam se javila kad doznamo datum našeg dolaska, pa bi se onda dogovorili o vašem dolasku. Pozdrav Jadranka Švogor


slovenija

Pozdravljeni, Zanimam se za ALU grilje integrirane s komarniki v podbuju grilja. Prosim za ponudbo. Montaza otok Krk -Malinska. V nadaljevanju pošiljam dimenzije oken zunanje mire odprtine obstoječog okna. Prosim za dano ponudbo polken in komarnikov v izvedbi z okvirjem ( komarnik v okvirju). 1 okna: 98x137,5 2 okna: 97x137 3 okna: 57,5x76,5 4 okna: 116,5x137 Alu polkne in komarnike bi imali u bjeli barvi. Obstoječe okne so lesene, okvir okna je CCA. 6,5cm. lp, Boris PAJENK


Ponuda traži se

Za ulazna vrata u zgradu koja imaju pvc vrata dimenzije fasade 101*208. dali je moguće ugraditi sa posebnim vlastitim štokom aluminijske grilje koje bi imale i barem jedan ključ.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr