Elektro radovi, elektroinstalacije

ELAS J.D.O.O. profesionalno uvođenje elektroinstalacija Zagreb

Podjeli tvrtku:
ELAS J.D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Ferenščica V. 25, 10000, Zagreb
Trenutno otvoreno: Po dogovoru

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  Po dogovoru
 • utorak
  Po dogovoru
 • srijeda
  Po dogovoru
 • četvrtak
  Po dogovoru
 • petak
  Po dogovoru
 • subota
  Po dogovoru
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Projektiranje, ispitivanje i uvođenje elektroinstalacija Zagreb, Hrvatska | ELAS j.d.o.o. tvrtka je osnovana 2018. godine, sa sjedištem u Zagrebu, Ferenščica V.25.

Primarna djelatnost tvrtke je ugradnja portafona i utp kablova, u čemu slijede najviše standarde odgovornog poslovanja i struke. Također, usko se bave projektiranjem, ispitivanjem i uvođenjem  elektroinstalacija. Posluju na području cijele Hrvatske, a nadaleko poznata kvaliteta jamstvo je nastavka osvajanja tržišta i nizanja poslovnih uspjeha.

instalacije_elektronasfffddddd

Projektiranje, ispitivanje i uvođenje elektroinstalacija Zagreb, Hrvatska

ELAS j.d.o.o. novoosnovani je poslovni subjekt koji posluje na području Zagreba i ostatka Hrvatske, a specijalizirani su za izvođenje poslova projektiranja, ispitivanja i uvođenja elektroinstalacija. Pri izvođenju svih vrsta radova vrhunski stručnjaci, projektanti i instalateri, koriste suvremena znanja i alate te najkvalitetnije materijale i opremu, kako bi finalni rezultat bio sjajne kvalitete, a oni kao tvrtka tržišno konkurentni.

Osim navedenoga, pružaju usluge:

 • ugradnje portafona i UTP kablova
 • provlačenje jake i slabe struje
 • ožičenje elektroormara

Realan omjer cijene i kvalitete izvedenih radova dodatan je motiv da zatražite njihove visokokvalitetne usluge.

elektro-8ddd8žžžž

Uvođenje elektroinstalacija u Zagrebu

ELAS j.d.o.o. poslovni je subjekt specijaliziran za izvođenje kvalitetnih radova na strujnim instalacijama, pri čemu se bave instalacijom i održavanjem. Stručni djelatnici sve radove vrše u dogovorenim vremenskim okvirima, izvodeći radove precizno i efikasno. U dogovoru s klijentima vrše sve vrste na električnim materijalima radova, ovisno o potrebama, a koriste najkvalitetnije materijale, kako bi i finalni rezultat bio besprijekoran.

Kvalitetne električne instalacije - ELAS j.d.o.o.

Projektiranje, ispitivanje i uvođenje elektroinstalacija ono je što iz svoje ponude izdvaja brzorastuća tvrtka ELAS j.d.o.o., kojoj se možete s povjerenjem obratiti.


Radovi na električnim instalacijama Zagreb

Na području grada Zagreba posluje ELAS j.d.o.o., tvrtka koja je okupila stručnjake iz područja elektroinstalacija, te oformila poslovni subjekt koji se bavi projektiranjem i uvođenjem elektroinstalacija, brinući o vašim potrebama i željama. Pri izvođenju radova koriste suvremene materijale i alate, kako bi pružili što bolju i sigurniju uslugu.

Pouzdano uvođenje i projektiranje elektroinstalacija - ELAS j.d.o.o.

Za sve informacije obratiti se na navedene kontakte.

Kvalitetne elektroinstalacije, Zagreb

ELAS j.d.o.o. tvrtka je koja je u svojem dosadašnjem radu uspješno završila nekoliko većih projekata te su ostvarili izvrstan poslovni rezultat. Izvode projektiranje, ispitivanje i uvođenje električnih instalacija, pazivši na sigurnost i potrebe klijenata. Koriste kvalitetne materijale i nude različita rješenja za sve Vaše "strujne" probleme.

Cjenovno su pristupačni, a kvalitetom osvajaju.

Kvalitetne elektroinstalaterske radove u Zagrebu vrše educirani djelatnici tvrtke ELAS j.d.o.o. - obratite se s punim povjerenjem.

Za sve informacije, obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  Po dogovoru
 • utorak
  Po dogovoru
 • srijeda
  Po dogovoru
 • četvrtak
  Po dogovoru
 • petak
  Po dogovoru
 • subota
  Po dogovoru
 • nedjelja
  /

Info-ispitivanja

Poštovani Šaljem Vam info o ispitivanjima i uslugama koje vam možemo ponuditi: 1. Ispitivanje svih niskonaponskih instalacija i gromobrana koje podliježu Tehničkim propisima za niskonaponske instalacije: kuće, apartmani, poslovni prostori, solarne elektrane, privremeni i gradilišni priključak, javne rasvjete, trafostanice, industrija i sl. Na temelju ispitivanja izrađuje se Zapisnik o ispitivanju instalacije. 2. Mjerenje povratnog utjecaja na mrežu prije puštanja u pogon solarnih i ostalih elektrana sa svim ispitivanjima sukladno normi HRN EN 50160:2012.Nakon ispitivanja izrađuje se Elaborat utjecaja elektrane na mrežu. 3. Usluga inženjera gradilišta, izrada dokumentacije i sudjelovanje na tehničkom pregledu. Denis Peteh,mag.ing.el.,VISUAL PROJECT, mob:099 605 6325


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

PINGVIN, UGOSTITELJSKO PROIZVODNI OBRT

Priprema i usluživanje hrane u restoranima, Zagreb

Nikole Tesle 7, 10000 Zagreb

KRK REAL ESTATE D.O.O.

Prodaja i najam vila, apartmana, kuća, zemljišta, otok Krk, Primorsko-goranska županija

Kljepina 3, 51521 Punat

FINI GRIZ D.O.O.

Odlična slastičarna i zdravljak Zagreb

6. Novoselski odvojak 6, 10000 Zagreb

NOSTROMO D.O.O.

Iznajmljivanje plovila i škola jedrenja i jedrenje Jadranom

Šulentićeva 6, 10000 Zagreb