Dodaj svoju tvrtku

Prodaja i servis kućanskih aparata Candy, Rijeka  


CANDY, SERVIS I PRODAJNI SALON ima dugogodišnje iskustvo u radu.

Nudi usluge servisa kućanskih aparata Candy i prodajni salon Candy aparata.

candy3333

Prodaja i servis kućanskih aparata Candy, Rijeka

CANDY, SERVIS KUĆNIH APARATA I PRODAJNI SALON, VL. PRODAN FERDINAND nalazi se u Rijeci.

Ojačan dugim i cjelovitim iskustvom na području kućanskih aparata, vodeće je ime na međunarodnoj razini.

Predstavlja prethodnicu u razvoju novih tehnologija, uvijek vodeći brigu o potrebama modernog potrošača i novog modela obitelji gdje su prioriteti odnosi i sloboda u življenju tih odnosa, te vrijeme za njihovo njegovanje.

Candy sada ima tvornice po cijelom svijetu, kao što su: Kina, Turska, Obala Bjelokosti, Sirija, Nigerija, Egipat, Rusija...

Prodaja i servis kućanskih aparata Candy ono je što na raspolaganju ima CANDY, SERVIS I PRODAJNI SALON kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za pitanja ili dodatne informacije kontaktirajte navedene kontakte.

 • pon

  8-20 h

 • uto

  8-20 h

 • sri

  8-20 h

 • čet

  8-20 h

 • pet

  8-20 h

 • sub

  8-13 h

 • ned

Perilica suđa

Postovani Molim Vas informaciju da li imate brtve vratiju za model Candy CD 353 S Hvala unaprijed


Upit

Poštovanje, moje pitanje je koliko bi koštao popravak perilice za rublje, problem je ležaj bubnja, jako glasno se čuje prilikom centrifuge. I kako funkcionirate, dali imate servisera koji popravlja na lokaciji ili sve radite u servisu?


Upit za servis

Poštovani, imamo kombinirani hladnjak ugradbeni Candy CIC 324 A, vol.281l,star je preko 10g,do pred 10 dana je uvijek radio bez problema,sada ne hladi i ledenica isto ne radi,svijetlo gori kod otvaranja vrata i u njemu je šum kao da radi jedino se povremeno ne čuje glasno ( zvuk) kao prije.Interesira me budući smo iz Tršća da li se da još nešto popraviti,isplati li se i koliko bi nas koštao popravak . Hvala za odgovor. Marija Ožbolt, Srednja Draga 16, 51305 Tršće


JEDNAČAK

Zainteresiran sam za kupnju perilice rublja: cijene, uvjeti plaćanja, popusti, isporuka, preuzimanje stare perilice.......?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr