Dodaj svoju tvrtku

Prodaja i servis alata, Osijek | ALATI-MAŠIĆ, trgovački obrt, vl. Božidar Mašić je trgovački obrt koji posluje od 2008. godine u Osijeku, u Osječko-baranjskoj županiji.

Primarna djelatnost obrta je prodaja i servis alata, u čemu imaju bogato iskustvo i slijede visoke standarde.

Prodajaiservisalata,Osijek3

Prodaja i servis alata, Osijek

Primarna djelatnost obrta ALATI-MAŠIĆ, vlasnika Božidara Mašić, je prodaja i servis alata. Za mogućnost da postanete i budete "Sam svoj majstor" važno je imati dobar, ispravan i kvalitetan alat za rad. Tvrtka Alati- Mašić upravo Vam to omogućuje.

Servis, popravak i prodaja alata glavna je djelatnost ove tvrtke. Zaposleni djelatnici svoj posao obavljaju brzo i povoljno, a alat koji je ponovno u funkciji vraćaju u najkraćem mogućem roku.

Obrt Alati- Mašić nudi veliki izbor različitog alata, i kod njih možete pronaći baš sve što Vam je potrebno za rad kao amateru ili profesionalcu.

Prodaja i servis alata, usluge su koje nudi tvrtka Alati- Mašić i kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za sve detaljnije informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

iskra elektricna pila

Poštovani, molio bih dio za iskra el. pilu.broj SF7J112-4 treba mi vijak s maticom koja ide u mač pile tj. španer pile. Hvala!


metabo

Ne radi mi čekić na metabo kh 2444.koliko bi koštao popravak. hvala


Upit

Pozdrav trebao bi motor za Bosch GTS10 ili samo rotor koliko bi neku ponudu ?Pozdrav


aku bušilica wurth

zablokirala je glava,da li popravljate istu


Upit

Poštovani, da li ste u mogućnosti nabaviti sklopku-prekidač za iskrinu kutnu brusilicu oznake GX-AG 010-1 snage 2000W i po kojoj cijeni. Unaprijed hvala.


Aku budilica iskra ero BVV1122-15

Postovani molio bih vas odgovor: slabe su mi baterije brzo se isprazne pa jeli ima rezervne i koliko cijena ili se isplate popravljati ove sto imam molio bih vas da mi kazete sta se isplati, unaprijed hvala đ


Poštovani

Poštovani trebaju mi četkice za kutnu brusilicu Black&Decket. Oznaka četkica je CD115 iste se koriste i na Dewalt aparatima. Zanima me dali ih imate i ako imate koliko koštaju. Unaprijed hvala!!!


Vodovod-Osijek d.o.o.

Poštovani, molimo ponudu za bušilica Metabo BEV 1300-2,1300 W ( 2 kom )


Upit

Dobar dan.Molim vas da li prodajete četkice za Iskaz brusilica,mala, starijeg tipa,ne vidim cijelu oznaku ali piše KB 109 S60.Hvala na odgovoru unaprijed.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr