Zdravlje i medicina

Zubotehnički laboratoriji i protetika

Zubotehnički laboratoriji i protetika ustanove su koje se bave granom dentalne medicine kojoj je primarna djelatnost nadomještanje izgubljenih zuba i mekanih dijelova usne šupljine.

Zubotehnički laboratoriji mjesta su na kojima se proizvode svi proizvodi vezani za mobilnu i fiksnu protetiku. Ovo područje obuhvaća korištenje najnovijih tehnoloških dostignuća i vrhunskih materijala, kako bi se postignuli najbolji rezultati i trajna rješenja za oralno zdravlje pojedinaca. U laboratorijima se proizvode najviše ljuskice za zube, koje su minimalno invazivni protetski (estetski) nadomjestci, kojima se uklanja do 1mm cakline prednje površine zuba. Ljuskice se koriste u slučajevima kada želimo korigirati boju, oblik, položaj, veličinu zuba, a služe i za zatvaranje prostora među zubima ili kao nadoknada odlomljenih bridova i rubova. Nadalje, tu su zubne krunice i mostovi koji služe kao individualni protetski nadomjestci, najčešće cijelog zuba.

Iznimno su tražene i metal/keramičke zubne krunice i mostovi, kao i bezmetalne zubne krunice. Najbolje rezultate daju u slučajevima kada je moguće krunu postaviti na prirodni brušeni zub. U slučajevima kada iz različitih razloga nije moguće ugraditi fiksne protetske nadomjestke, mobilna protetika nudi adekvatno rješenje u obliku kompletnih zubnih proteza. Stručnjaci na ovom području preporučiti će Vam najbolje rješenje i pobrinuti se za njegovu ugradnju, kao i kompletno održavanje u budućnosti. Vrhunske zubotehničke laboratorije i protetiku možete brzo i jednostavno pronaći na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju