Auto-moto i transport

Vulkanizer, montaže i balansiranja

Vulkanizerske radnje specijalizirane su za prodaju i servis guma za sve vrste motornih vozila. Kako su upravo gume na vozilima svo vrijeme izložene različitim uvjetima na cestama i vremenskim uvjetima, potrebno ih je redovito održavati.

Vulkanizerske radnje rasprostranjene su po cijeloj Hrvatskoj, a u svojoj ponudi imaju usluge kao što su prodaja guma, montaža guma i balansiranje kotača, punjenje guma, krpanje oštećenih guma te skladištenje Vaših sezonskih guma. Bez obzira na vrstu vozila i na to koja Vam je od navedenih usluga potrebna, možete biti sigurni kako ćete najbolju i najpovoljniju opciju pronaći uvidom u tvrtke i opise njihovog poslovanja na portalu Moja Djelatnost.

Vulkanizerske radnje primarno se bave prodajom i montažom guma za sve vrste motornih vozila. Na raspolaganju tako možete pronaći širok asortiman ljetnih i zimskih guma renomiranih svjetskih proizvođača, a stručni djelatnici svojim će Vam savjetom pomoći u odabiru. Kada dođe vrijeme za zamjenu starih guma, u svojoj opremljenoj radionici za Vas će taj posao obaviti u najkraćem mogućem roku, kako biste i dalje mogli uživati u sigurnoj vožnji. Popravak felgi također je jedna od usluga koje možete pronaći u vulkanizerskim radnjama. Kod oštećenja felgi koriste se i postupcima poput strojnog ravnanja što će Vašim felgama podariti novi sjaj. Brojne radnje za klijente imaju i uslugu pohranjivanja i skladištenja guma u idealnim uvjetima, koji jamče dugi vijek njihovog trajanja. Balansiranje guma i kotača od iznimne je važnosti za sigurnu vožnju. U slučaju da vozilo nije dobro izbalansirano i ima istrošene gume, može predstavljati veliku opasnost na cesti, stoga je kompletnu brigu o gumama Vašeg limenog ljubimca najbolje prepustiti profesionalnim vulkanizerskim radnjama koje možete pronaći diljem Hrvatske.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju