Turizam i ugostiteljstvo

Turizam i ugostiteljstvo
Vinarije i vinski podrumi

Vinarije i vinski podrumi, osim isključivo proizvodnje vina, u posljednje su vrijeme svoje poslovanje proširile te su postale izuzetno poželjne destinacije za sve ljubitelje ovog pića.

Vinarstvo je djelatnost stara tisuće godina, a svake se godine diljem svijeta proizvode velike količine ovog omiljenog pića. Za razliku od nekadašnje manufakturne proizvodnje, današnje vinarstvo obuhvaća modernizirane procese koji uključuju strojeve kao što su crpke, filteri, rashladni uređaji i drugo, što je osiguralo potpunu kontrolu procesa proizvodnje, kao i konačne kvalitete. Vinarije su mjesta na kojima se odvija cjelokupan proces nastanka crnog ili bijelog vina. Može biti riječ o većim pogonima, ali i manjim obiteljskim vinarijama koje proizvode ograničene količine kvalitetnog vina. Rasprostranjene su diljem Hrvatske, ponajviše u Istri i Zagorju. U neposrednoj blizini vinarija uzgaja se vinova loza od koje se naposljetku dobiva ovo cijenjeno piće.

Vinski podrumi mjesta su u kojima se vino čuva i dozrijeva u posebno izrađenim vinskim bačvama, a djeluju u sklopu vinarije. Ono što je kod vinskih podruma najvažnije jest da konstantno održavaju temperaturu optimalnu za čuvanje vina. Vinski su podrumi posljednjih godina postali izuzetno popularni, budući da za posjetitelje na raspolaganju imaju obilazak i degustaciju vina koje proizvode. Opsežan popis vinarija i vinskih podruma na lokacijama diljem Hrvatske možete pronaći na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju